JäPS saa vieraakseen sarjakärki Tepsin

Kaikki ottelut näkyvät tuttuun tapaan Ruudusta.

JäPS kärsi aiemmin tällä viikolla karvaan cup-tappion.

JäPS kärsi aiemmin tällä viikolla karvaan cup-tappion.Kuva: Patric Westerlund

1.7.2022 klo 13:07

KTP – MP
Pe 1.7. 18:30, Arto Tolsa Areena

KTP jatkoi viime viikolla komeaa tappiotonta putkeaan PK-35:n isäntänä. Kamppailu päättyi kotkalaisten selvään 4–0-voittoon – maalinteko on maittanut joukkueelle etenkin kotikentällä, sillä se on mättänyt kolmessa edellisessä Arto Tolsa Areenalla pelatussa ottelussaan 11 maalia. Onko ketsuppipullo auki vielä juhannuksen jälkeen?

Myös MP osui viime viikolla neljästi ja palasi niin ikään voittokantaan. Mikkeliläiset johtivat 0–3 jo 17. minuutilla, ja JäPS ei saanut kunnon kiriä aikaan. Voiton myötä MP on varsin tukevasti keskikastissa, ja joukkue voi nousta voitolla taulukon paremmalle puolelle. Kotkaan Juha Pasojan miehistö matkaa ilman pelikiellosta kärsivää Jarkko Heimosta.

Lipunmyynti
Kotijoukkueen ennakko
Vierasjoukkueen ennakko

IF Gnistan – KPV
Pe 1.7. 18:30, Oulunkylän tekonurmi

Gnistan koki viime viikon kärkikamppailussa kirvelevän tappion Tepsille – joukkueella oli muutama mainio paikka, mutta maalinteko tökki. Kolmas peräkkäinen voitoton ottelu pudotti helsinkiläiset neljännelle sijalle, mutta kakkospaikka on vain pisteen päässä. Fabian de Abreu on pelikiellossa KPV-ottelussa.

KPV:lla oli kasvojen pesun paikka TPS-rökäletappion jälkeen, ja kokkolalaisryhmä onnistuikin palaamaan pistekantaan EIF:n isäntänä. 1–1-tasoitusmaali syntyi loppuhetkillä, ja piste voi koitua joukkueelle tärkeäksi. Gnistanin vieraaksi KPV matkaa revanssihengessä, sillä ”Kipinä” haki pisteet edellisestä kohtaamisesta. Shun Maeta on pelikiellossa.

Lipunmyynti
Kotijoukkueen ennakko
Vierasjoukkueen ennakko

JäPS – TPS
Pe 1.7. 18:30, Järvenpään keskuskenttä

Järvenpääläisten pitkä tappioton putki päättyi MP-ottelussa – aiemmin tällä viikolla sarjanousija kärsi tappion myös cup-ottelussa. JäPS pisti FC Lahden lujille, ja välieräpaikka jäi haaveeksi tiukan taistelun jälkeen. Tepsiä vastaan JäPS kärsi aiemmin tällä kaudella selvän vierastappion, mutta kotonaan joukkue on osoittanut olevansa vaikea voitettava.

TPS pääsi juhannuksen viettoon varsin selvässä johdossa. Lähimmät haastajat, joista KTP tosin on pelannut ottelun vähemmän, ovat tällä hetkellä viiden pisteen päässä. Tepsistä on löytynyt viime kierroksilla paljon onnistujia, kuten kesäkuun pelaajaksi valittu Jere Koponen – Koposen johtama puolustus päästi koko kuun aikana vain yhden osuman.

Lipunmyynti
Vierasjoukkueen ennakko

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit