Harrastaminen

Ilmoittautuminen naisten Unelma Cuppiin 2022 käynnissä

Ilmoittaudu naisten Unelma Cuppiin

Naiset alkuverryttelevät vaaleanpunaiset "i love football" -hupparit päällä.

Ketterän Kehittämisen Verkkotyöpaja auttaa seuroja rakentamaan uutta toimintaa tai kehittämään olemassa olevaa toimintaa uusille kohderyhmille.

23.6.2022 klo. 10:34

Naisten, äitien ja tyttärien oma turnaus pelataan lauantaina 17.9. Myyrmäen jalkapallostadionilla. Kerää oma joukkue ja tule nauttimaan aidosta liikunnan ilosta! Turnauspäivänä pääset joukkueesi kanssa pelaamaan useita pelejä muita samanhenkisiä naisjoukkueita vastaan. Luvassa on tiimihengen nostatusta, makeita palkintoja ja ennen kaikkea pelaamisen iloa. Tapahtuman tärkein päämäärä on hauskanpito! 

Järjestettävät sarjat
A -Cuppi on naisille, jotka eivät ole pelanneet jalkapalloa aikaisemmin (aiempia Unelma Cuppi-turnauksia lukuun ottamatta). Pelimuoto 4v4, pelikentän sivurajat ja maalit ovat ilmatäytteisiä.
B -Cuppiin ovat tervetulleita vähäisen pelikokemuksen omaavat harrastetason naiset. Mukaan mahtuu 48 joukkuetta. Pelimuoto 5v5.
C -Cuppiin ovat tervetulleita kaikki naiset aikaisemmasta pelitaustasta riippumatta. Tämä on joukkueellesi, jos joku pelaajista on pelannut jalkapalloa kilpatasolla. Pelimuoto 5v5.
D -Cuppiin ovat tervetulleita riittävästi elämänkokemusta omaavat naiset jotka eivät sovi muihin sarjoihin, eivätkä halua pelata oman lapsensa ikäisiä vastaan. Ikä on vain numero. Pelimuoto 5v5.

Huom. Arvioi joukkueesi pelaajien taso ja valitse oma sarja huolella, näin saamme tasapuoliset sarjat kaikille osallistujille. Sarjoja voidaan yhdistää riippuen ilmoittautumisista. Unelma Cuppi on aikuisten naisten tapahtuma, joten kaikkien pelaajien tulee olla vähintään 18-vuotiaita. Ilmoittautuminen on käynnissä 12.5.-22.8.

Kilpailutoiminnan tiedote
Artikkelit pelaajalle
Tiedote
Artikkelit joukkuetoimijoille
Artikkelit valmentajalle
Pelaamaan
Turnaukset

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit