Ilmoittautuminen Suomalaisen jalkapallon ja futsalin kehityspäiville 10.12.2022 on auki

Verkossa pidettävät Suomalaisen jalkapallon ja futsalin kehityspäivät järjestetään lauantaina 10.12.2022. Tervetuloa taas rakentamaan suomalaista jalkapallo- ja futsalyhteisöä!

Helsingin Olympiastadion.

Helsingin Olympiastadion.Kuva: Riku Laukkanen

7.11.2022 klo 15:15

Ilmoittautuminen suomalaisen jalkapallon ja futsalin verkkoseminaarina järjestettäville kehityspäiville on nyt avoinna. Ilmoittautuminen on mahdollista perjantaihin 9.12. klo 12 asti. Linkki teams-kokoukseen lähetetään ilmoittautuneille samana päivänä kello 16 mennessä.

Valmentajien ilmoittautuminen kehityspäiville tapahtuu kirjautumalla valmentajakoulutusten hallintojärjestelmään VKHJ:n ja käyttämällä tätä linkkiä >>. Osallistumisesta Suomalaisen jalkapallon ja futsalin koulutuspäiviin kertyy UEFA C-PRO, Futsal B sekä GK B ja A valmentajille 6 täydennyskoulutuspistettä.

Muut kuin valmentajat voivat ilmoittautua kehityspäiville tästä linkistä >>.

Vuonna 2022 kehityspäivät toteutetaan jo kuudennen kerran. Ohjelma keskittyy vuoden läpikäymiseen huippujalkapallon ja futsalin osalta.

Esiintyjistä tuleva miesten alle 21-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Mika Lehkosuo kertoo valmennustiiminsä rakentamisesta uutta projektia varten. Futsalin miesten A-maajoukkueen päävalmentaja Sergio Gargelli kuvaa futsalin kahden pelaajan yhteistyömuotojen hyödyistä jalkapallolle. Koulutuspäällikkö Matti Lähitie kuvaa valmennuslinjan rakentamisprosessia ja fyysisen valmennuksen asiantuntija Kristoffer Weckström kertoo jalkapallon fyysisestä vaatimustasosta perustuen naisten EURO-analyysiin. Naisten U23-maajoukkueen päävalmentaja Jarmo Matikainen avaa EURO 2022 -lopputurnauksen analyysiä vielä hiukan laajemmin. Jyväskylän yliopiston Henri Louste kertoo suomalaisista jalkapallo- ja futsaltutkimuksista ja niiden laajuudesta, ja kuulemme Jani Honkavaaran ja Jonne Kunnaksen kokemuksia mentoroinnin hyödyistä. Päivän johtaa yksi Suomen kuumimmista urheilujuontajista Petri Pasanen.

Päivän ohjelma kestää arviolta klo 10–15.45. Aikataulu tarkentuu lähiviikkoina.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit