FutsalSkaba 2023 alkaa tammikuussa - ilmoittaudu 30.11. mennessä!

FutsalSkaba on kiva kisailu esikoulu- ja alakoululuokille. FutsalSkabassa jalkapallo- ja futsalseurat voivat tehdä yhteistyötä paikallisten koulujen kanssa esimerkiksi auttamalla sen järjestelyissä.

1.11.2022 klo 15:00

FutsalSkabassa koko luokka pääsee osallistumaan sekä futsal-peleihin että niiden järjestämiseen monissa eri rooleissa. Pelit järjestetään aikavälillä 23.1.-17.2.2023 niinä päivinä, jotka osallistujille parhaiten sopivat. Ilmoittautua voi koko koulun voimin tai yksittäisenä koululuokkana. Myös seurat voivat ilmoittautua FutsalSkabaan koulujen yhteistyöseuroiksi. 

Linkki ilmoittautumiseen kouluille - ilmoittautumisaika päättyy 30.11.! 

Linkki ilmoittautumiseen seuroille – ilmoittautumisaika päättyy 30.11.! 

FutsalSkaban sivut >> 

FutsalSkaban esite >>  

Osallistua voivat sekä esikoulu- että 1.-6. luokat. FutsalSkabaa pelataan oman koulun luokkien kesken. Koulut voivat myös halutessaan sopia keskenään yhteisistä peleistä muiden koulujen kanssa.  

Pelikäytössä on pehmeä pallo, jolla kaikkien on mukavaa ja turvallista pelata. Jokainen FutsalSkabaan osallistuva koulu saa palloja omakseen! Tarpeen mukaan muutkin futsalsäännöt ovat sovellettavissa. FutsalSkabassa pääpaino on osallistumisessa ja yhdessä tekemisessä. Opetellaan yhdessä tärkeitä asioita, eli yhteishenkeä, yhteistyötä, kaveruutta ja Reilun Pelin arvoja!  

- FutsalSkaba sopii koulumaailmaan, ja sen pelaaminen on tarkoitus olla kouluille mahdollisimman helppoa. Koulut ja luokat voivat itse päättää milloin kampanja-aikana pelit pelaavat. Pelithän voi pelata ihan vaan oman koulun porukalla tai sopia yhteisestä turnauksesta lähikoulujen kanssa, kuvailee Koululiikuntaliiton Jani Kangasniemi. 

FutsalSkaba on osa Palloliiton Kaikki Pelissä -toimintaa. Kaikki Pelissä -kokonaisuus sisältää materiaalia ja koulutusta opettajille sekä toimintamalleja seurayhteistyön toteuttamiseen. Niinpä FutsalSkaba on mahdollisuus paitsi kouluille, myös paikallisille jalkapallo- ja futsalseuroille.  

- Seuroille FutsalSkaba on oiva paikka synnyttää ja vahvistaa yhteistyötä koulujen kanssa sekä kohdata uusia harrastajia talviaikaan, sanoo Palloliiton seurakehittäjä Jarno Haanpää

Peleissä ovat mukana myös Suomen futsalmaajoukkueet. FutsalSkaban joukkueet tulevat saamaan videohaasteita sekä naisten että miesten maajoukkuepelaajilta.  

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit