Huuhkaja- ja Helmaripolku uudistuu – Yhteistyöllä lisää kansainvälisen vaatimustason täyttäviä pelaajia

Palloliiton pelaajakehitys ja valmentajakoulutus yhdistyy Huuhkaja- ja Helmaripoluksi. Tämä tarkoittaa, että aiemmin erilliset valmennuskeskukset, Sami Hyypiä Akatemia ja alueelliset valmennuskeskukset yhdistyvät uuden Huuhkaja- ja Helmaripolun kokonaisuuden alle.

Merkittävä muutos aikaisempaan on, että Palloliitto ja Eerikkilä Sport & Outdoor Resort toimivat entistä tiiviimmässä yhteistyössä keskenään ja suhteessa seuroihin.

Huuhkaja- ja Helmaripolkua ohjaa tiedolla johtaminen. Muutos pohjautuu analyysiin kehittymisen seurannasta.

Huuhkaja- ja Helmaripolun toiminnassa seuroille on jatkossa tarjolla viisi eri tasoa. Kahdelle ylimmälle tasolle seurat kutsutaan mukaan Palloliiton laatujärjestelmän kriteereiden mukaisesti. Eerikkilä vastaa kahden ylimmän tason toteuttamisesta yhdessä Palloliiton kanssa.

Seurannasta saadun tiedon perusteella seurat saavat seurakohtaista valmennustoiminnan ohjausta, joka perustuu Eerikkilän kokonaisvaltaista kehittymistä tukevaan E.Way -filosofiaan.

Huuhkaja- ja Helmaripolku käynnistyy vaiheittain vuoden 2021 aikana ja toimintakausi kestää kaksi vuotta.

Palloliiton urheilutoimenjohtaja Hannu Tihinen ja tutkimus- ja kehityspäällikkö Ville-Pekka Inkilä kertovat Huuhkaja- ja Helmaripolun muutoksesta:

Tasojen 1-3 palvelupäällikkö Tero Koskela ja tasojen 4-5 palvelupäällikkö Erkki Valla kertovat Huuhkaja- ja Helmaripolun eri tasoista:

Lisätiedot Huuhkaja- ja Helmaripolusta

Huuhkaja- ja Helmaripolun palvelupäällikkö (T1-T3) Tero Koskela, [email protected], 040 701 0216

Huuhkaja- ja Helmaripolun palvelupäällikkö (T4-T5)  Erkki Valla, [email protected], 040 531 7812

Toiminnasta kiinnostuneet seurat (T1-T3) voivat täyttää myös alla olevan yhteydenottopyyntölomakkeen ja Huuhkaja- ja Helmaripolun palvelupäällikkö on yhteydessä seuraanne.

Yhteydenottolomake >>

Tutustu Palloliiton Laatujärjestelmään >>