HJK:lla isot panokset torstaina Eurooppa-liigassa

HJK jatkaa taisteluaan Eurooppa-liigan lohkossa C torstaina kotiottelulla bulgarialaista Ludogoretsia vastaan.

Arttu Hoskonen on luottavaisena torstain alla

Arttu Hoskonen on luottavaisena torstain allaKuva: Ⓒ Juha Tamminen /Juha Tamminen

5.10.2022 klo 14:03

HJK on kahden pelatun ottelun jälkeen yhä pisteittä. Avausottelu Real Betisia vastaan päättyi hyvän taistelun jälkeen 0-2-tappioon ja AS Romalle kärsittyä 0-3-vierastappiota leimasi kapteeni Miro Tenhon aikainen punainen kortti.

Ludogorets puolestaan voitti avausottelussa kotonaan Roman 2-1 ja kärsi vieraissa Betisille tappion lukemin 2-3. Neljä tehtyä maalia kertoo siitä, että hyökkäysvoimaa razgradilaisilta ainakin löytyy.

- He ovat etenkin hyökkäyspäässä taitavia, joukkueessa ja pelaajissa on laatua. Vahvimmillaan he ovat ehkä, kun pääsevät hyökkäämään isoihin tiloihin, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela vahvistaa.

- Kotimaan sarjassa Ludogorets prässää aika ylhäältä, europeleissä he ovat prässänneet vähän vähemmän. Toki kaksi edellistä peliä ollut kovia vastustajia vastaan ja voi olla, että tulevat peliin vähän eri lailla täällä.

HJK:lta on kapteeni Tenho varmuudella sivussa pelikiellon takia, mutta paikkaajia löytyy.

- Toki Miron puuttuminen on menetys, mutta meillä löytyy vaihtoehtoja ja saamme varmasti vahvan puolustuslinjan torstaille. Omaan pelaamiseeni se ei juuri vaikuta kuka tai ketkä vierellä pelaavat, toppari Arttu Hoskonen viittaa myös runsaaseen kierrätykseen HJK:n takalinjoillakin.

Haaste on jälleen torstaina kova, mutta samalla tavoite selvä.

- Kyllä meidän pitää tämä ottelu voittaa, jos aiomme edelleen olla realistisesti mukana taistelussa lohkon kolmossijasta, päävalmentaja Koskela naulaa.

Lohkon kaksi parasta jatkavat Eurooppa-liigan pudotuspeleihin ja lohkokolmonen Konferenssiliigan pudotuspeleihin.

HJK:n ja Ludogoretsin välinen ottelu Bolt Arenalla alkaa torstaina kello 19.45.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit