HJK avaa Eurooppa-liigan lohkovaiheen torstaina

HJK:lla on edessä kova koitos torstaina 8.9., kun vieraaksi Bolt Arenalle saapuu Espanjan La Ligan Real Betis UEFAn Eurooppa-liigan lohkovaiheen avausotteluun.

Toni Koskela HJK:n vaihtopenkin tuntumassa

Toni Koskela HJK:n vaihtopenkin tuntumassaKuva: Ⓒ Juha Tamminen /Juha Tamminen

7.9.2022 klo 21:05

HJK lähtee lohkoon ennakkoon haastajan asemassa ja torstain avausvastustajan taso on hyvin Toni Koskelan miehistön tiedossa. Manuel Pellegrinin luotsaama sevillalaisryhmä on avannut kautensa Espanjassa myös mainiosti kolmella voitolla neljästä ottelusta.

- Betis on todella kova joukkue, jossa on paljon hyviä pelaajia muutamista poissaoloista huolimatta. Kova tehtävä on edessä, mutta meillä pitää olla isoja unelmia, Koskela totesi keskiviikon lehdistötilaisuudessa.

HJK:lla on kauden mittaan ollut omat loukkaantumishuolensa, mutta nyt tilanne sen suhteen näyttää valoisalta. Koskelalla on käytettävissään käytännössä kaksi joukkueellista pelaajia.

- Alkaa olla valinnanvaikeutta, pääsemme hyvästä ryhmästä valitsemaan huomisen kokoonpanon.

- Olemme koko kauden tähdänneet siihen, että meillä on hyvässä kunnossa ja iskussa olevia pelaajia. Olemme kierrättäneet pelaajia ja pyrkineet löytämään aina sopivat pelaajat joka otteluun.

Koskelan mukaan mitään poppakonsteja Betisin varalle ei ole, eikä pidäkään olla.

- Perusasioita meidän pitää edelleen tehdä, mutta ne pitää nyt vain pystyä tekemään paljon kovemmassa vauhdissa. Se on selvää, että mitään kymmentä paikkaa emme tule saamaan.

HJK-Betis pelataan Bolt Arenalla torstaina 7.9. kello 19.45 alkaen. Lohkon toisessa avauskierroksen ottelussa kohtaavat samaan aikaan Ludogorets ja Roma.

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit