Helmareiden Suomi–Ruotsi-ottelulipulla Nyssen kyytiin

Helmarit, Tampereen kaupunki ja Nysse (Tampereen seudun joukkoliikenne) tarjoavat yhdessä matkustusoikeuden ottelulipulla Tampereen seudun joukkoliikenteen Nyssen kyydissä. MM-karsintaottelu Suomi–Ruotsi pelataan Ratinan stadionilla tiistaina 6. syyskuuta 2022 klo 19.00.

Helmarit FINSWE

Helmarit FINSWE

24.8.2022 klo 10:08

Matkustusoikeus helpottaa laajasti erityisesti Tampereen seudulla asuvia. Matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen.

Ottelulipulla voi matkustaa Nysse-liikenteen busseissa ja ratikoissa sekä VR:n lähi- ja kaukojunaliikenteessä yhteysväleillä Nokia/Lempäälä/Orivesi/Tesoma–Tampere.

Nysse liikennöi Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Ylöjärvellä ja Vesilahdella, ja otteluliput ovat voimassa koko alueella. Lisäksi otteluliput ovat voimassa Valkeakosken Nysse-liikenteessä, jossa on käytössä Nyssen lippujärjestelmä. 

- Iso kiitos Tampereen kaupungille, joka mahdollistaa matkustusoikeuden ottelulipun ostaneille. Asiakaskokemuksen kehittäminen kokonaisuutena on meille tärkeää ja tämä on yksi keino siihen, Palloliiton markkinointipäällikkö Mikko Laitinen sanoo. 

- Tampereen kaupunki on jo pitkään tehnyt monipuolista työtä kestävän liikkumisen edistämiseksi myös tapahtumien yhteydessä. Siksi riemulla mahdollistamme Nysse-yhteistyön Helmareiden kanssa, Tampereen kaupungin tapahtumajohtaja Perttu Pesä iloitsee. 

Matkustusoikeus vahvistetaan näyttämällä ottelulipun QR- tai viivakoodia lippulaitteen pohjassa olevaan lukijaan aina kyytiin noustessa, myös vaihtomatkoilla. Bussissa ja ratikassa laite löytyy sisäänkäynnin läheltä. Junamatkoilla ottelulippu on leimattava jo asemalaiturilla ennen lähtöä. 

Otteluun on myyty jo noin 5000 lippua. 

 

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit