Haku avattu! - Palloliitto etsii urheilutoimenjohtajaa

Suomen Palloliitto etsii urheilutoimenjohtajaa vastaamaan jalkapallon ja futsalin maajoukkuetoiminnasta, valmentajakoulutuksesta sekä tutkimus- ja kehitystoiminnasta.

Kuvituskuva jalkapallostadiosta

Palloliitto etsii urheilutoimenjohtajaa

21.10.2022 klo 14:58

Palloliiton urheilutoimenjohtajana vastaat urheilutoiminnan talouden suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista strategian mukaisesti. Kehität urheilutoiminnan prosesseja ja järjestelmiä yhteistyössä urheilutoiminnon ja sidosryhmien kanssa.

Työssäsi osallistut myös urheilutoiminnan kansainvälisiin foorumeihin (FIFA, UEFA, Pohjoismaat) ja toimit tiiviissä yhteistyössä kotimaisten sidosryhmien (Olympiakomitea, lajiliitot, seurat) kanssa oman vastuualueesi asioissa.

Toimit Palloliiton johtoryhmän jäsenenä ja sinulla on valtakunnallinen kokonaisvastuu jalkapallon ja futsalin urheilutoiminnan kehittämisestä ulottuen harrastetoiminnasta huipputasolle. Keskeinen tavoitteesi on suomalaisten pelaajakehitysprosessien edistäminen siten, että Suomessa kasvaa pidemmällä aikavälillä entistä parempia pelaajia sekä liikuntaan ja urheiluun kiinnittyneitä vastuullisia ihmisiä.

Hakijalta odotamme erinomaista valmiutta johtaa ja kehittää toimintoa systemaattisesti sekä kansainvälistä jalkapallon (pelin kehitys, toimintamallit, organisaatiot) tuntemusta. Arvostat tiedolla johtamista, ja sinulla on kyky verkostoitua tutkittua tietoa tuottavien tahojen kanssa. Esihenkilönä olet osallistava ja jaat vastuuta ohjaten yksilöitä määrätietoisesti kohti asetettuja tavoitteita.

Työssä menestyminen edellyttää erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä hyvää esiintymisvalmiutta. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia ja tulet hyvin toimeen myös ruotsin kielellä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa kansallista tai kansainvälistä tutkintoa. Kokemus kansainvälisestä organisaatiosta urheilupuolen johtotehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää matkustamista sekä Suomessa että ulkomailla.

Lähetäthän hakemuksesi  6. marraskuuta klo 23.59 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Marco Casagrande (+358 50 407 7109, marco.casagrande@palloliitto.fi). Soittoajat 24.10. klo 16.00–18.00 ja 1.11. klo 15.00–17.00.

Hae tehtävään >>

Lue lisää:
Palloliiton urheilutoimenjohtaja Hannu Tihinen siirtyy FIFAn asiantuntijaksi >>

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit