Haku auki aluevalmentajaksi Pohjanmaan alueelle

Suomen Palloliitto hakee aluevalmentajaa Pohjanmaan alueelle.

Kuvituskuva.

Kuvituskuva.Kuva: Ⓒ Kalevi Hämäläinen /SPL

15.11.2022 klo 20:17

Suomen Palloliitto hakee aluevalmentajaa Pohjanmaan alueelle.  

Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.1.2023 – 31.12.2024.  

Aluevalmentajana teet tiivistä yhteistyötä Palloliiton urheilutoiminnon, alueesi seurojen sekä urheiluakatemioiden kanssa. Keskeinen tavoitteesi on alueesi pelaajapolun toiminnan kehittäminen yhdessä seurojen ja urheiluakatemioiden kanssa saumattomaksi siten, että alueesi seurojen valmennus, toimintatavat ja pelilliset esitykset edesauttavat pelaajien etenemistä kansainvälisille kentille.   

Aluevalmentajana tehtäviisi kuuluu mm. seurojen urheilutoiminnan kehittämisen tukeminen, pelaajakartoitus- ja koulutus ja pelaajan laadukkaan arjen kehittäminen. Aluevalmentajamme osallistuvat myös valmennusosaamisen kehittämisen prosesseihin mm. toimimalla kouluttajina täydennyskoulutuksissa ja tuottamalla materiaaleja, jotta kansainvälisen vaatimustason tieto, nuorten maajoukkueiden pelitavat ja pelaajakoulutuslinjaukset etenevät seuroihin.  

Odotamme Sinulta   

Olet valmennuksen ammattilainen, joka on valmis laittamaan itsensä likoon suomalaisen huippujalkapallon edistämiseksi ja tunnet kansainvälisen huippujalkapallon menestymisen edellytykset. 

Sinulla on valmiudet kehittää Palloliiton pelitavallisia linjauksia ja jalkauttaa niitä omalle alueellesi sekä verkostoitua oman alueesi seurojen ja valmennusverkoston kanssa. Pedagogiset taitosi ja nuorten kanssa työskentely ovat erityisosaamistasi. Osaat ruokkia oppimishaluista asennetta koko yhteisöön saaden parhaan mahdollisen potentiaalin esiin niin yksilöistä kuin tiimistä. Arvostamme kykyä luoda valmennusympäristöön motivoitunut ja innostava ilmapiiri – tuloksista tinkimättä. Johdat toimintaa systemaattisesti, jämäkästi ja ihmisten kautta. Sinulla on kyky rakentaa ja johtaa monipuolista osaamista sisältävää valmennustiimiä sekä jatkuva halu kehittää omaa osaamistasi.  

Omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen ja/tai tutkinnon (esim. UEFA A-lisenssi). Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.   

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta sekä Suomessa että ulkomailla.  

Lisätietoja 

Lähetä hakemuksesi 27.11.2022 klo 23:59 mennessä. Liitä hakemukseesi myös CV.  

Lisätietoja tehtävästä antavat poikien huippujalkapallopäällikkö Juho Rantala (+358 40 505 8881) tai U-15 valmentaja Kai Nyyssönen (+358 44 310 6077).  

Hae tästä >>

Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit