Futsal: KaDy Uefan Mestarien Liigan Main Roundilla Liettuassa

Kampuksen Dynamo edustaa jälleen Suomea Uefan futsalin Mestarien Liigassa (UEFA Futsal Champions League). Viime syksyn tapaan KaDy on edennyt lokakuussa pelattavalle Main Roundille. KaDy kohtaa tänään keskiviikkona Italian hopeamitalisti Città di Ebolin, torstaina isäntäjoukkue Kauno Žalgiriksen ja lauantaina päätösottelussa Latvian mestari Petro-w:in. Vain lohkon voittaja etenee marraskuun Elite Roundille.

Suomea edustaa futsalin Mestarien Liigassa kevään 2022 Suomen mestari Kampuksen Dynamo

Suomea edustaa futsalin Mestarien Liigassa kevään 2022 Suomen mestari Kampuksen DynamoKuva: KaDy

26.10.2022 klo 15:18

UEFA:n futsalin Mestarien Liiga / UEFA Futsal Champions League

Main Round (32 joukkuetta)

26.10.–29.10.2022

Virallinen kisasivusto:

UEFA:n opas Main Roundille:

Otteluohjelma, tulokset ja lohkot:


Neljännen perättäisen Suomen mestaruutensa viime keväänä voittanut Kampuksen Dynamo pelaa tällä viikolla UEFA:n futsalin Mestarien Liigan Main Roundilla (32 parasta joukkuetta). 

KaDy arvottiin aiemmin lohkoon 7, jota isännöi Liettuan mestari Kauno Žalgiris. Kaunasin lähellä Prienaissa pelattavan lohkon muut joukkueet ovat Italian hopeamitalisti Città di Eboli (Feldi Eboli) ja Latvian mestari Petro-w.

Otteluohjelma

ke 26.10.2022

15.30 Città di Eboli (ITA) – Kampuksen Dynamo (FIN)

19.00 Petro-w (LVA) – Kauno Žalgiris (LTU)

to 27.10.2022

15.30 Petro-w (LVA) – Città di Eboli (ITA)

19.00 Kauno Žalgiris (LTU) – Kampuksen Dynamo (FIN)

la 29.10.2022

15.30  Kampuksen Dynamo (FIN) – Petro-w (LVA)

19.00 Kauno Žalgiris (LTU) – Città di Eboli (ITA)

Näin pelataan:

32 joukkueen Main Round on epätasapainotettu siten, että “Path A”:lta etenee jatkoon 12/16 joukkueesta, “Path B”:ltä vain 4/16.

KaDyn lohko on “Polku B”:lla, mikä tarkoittaa sitä, että vain lohkovoittaja selviää 16 joukkueen Elite Roundille, joka pelataan 22.–27. marraskuuta 2022. 

Path A:n neljän joukkueen lohkoista etenee kolme parasta jatkoon. 

Main Round Guide

Viime viikolla KaDy teki sopimuksen brasilialaisen pohjapelaajan Jailson de Souza Veigan kanssa. Lisäksi Suomessa kauemmin asunut Marcos di Tullio Silva on liittynyt joukkueen vahvuuteen. KaDy sai lainaan kaksi pelaajaa, Tomi Lahtisen ja Eero Kaiston, liigaseura Mad Maxista Valkeakoskelta.

Lue lisää:

https://www.kampuksendynamo.com/uutiset/50928/ufcl-dynamo-uefan-futsalin-mestarien-liigan-main-roundilla-l

https://www.kampuksendynamo.com/ottelut/3276/futsal?tab=prepuff 

https://www.kampuksendynamo.com/uutiset/50922/kadylle-uusi-brasilialaisvahvistus-jailson-mukana-jo-mestari 

KaDy lohkon kolmanneksi rankattu; Kauno Žalgiris ja Eboli edellä

Ykkösrankattuna lohkossa on isäntäjoukkue Kauno Žalgiris (ranking 13.). Seura tunnetaan erityisesti koripallon ja jalkapallon puolelta.

Suoraan Main Roundille pääsi myös Italian ainoa edustaja Feldi Eboli (ranking 23.). Italian  mestari Italservice Pesaro luopui kesällä Mestarien Liigan paikastaan.

KaDyn ranking-sijoitus oli yhden pykälän Feldi Ebolin alapuolella eli 24. Koska 23 korkeimmalle rankattua joukkuetta pääsivät suoraan Main Roundille, KaDy aloitti europeliurakkansa elokuun Preliminary Roundilta. 

Latvian mestari Petro-w (ranking 43.) aloitti niin ikään Mestarien Liigan Preliminary Roundilta. 

KaDyn kapteeni Mikko Kytölä turnauksen alla:

Valmistautuminen tämän syksyn Main Roundille on ollut historiallisen repaleista, pääosin pitkien maajoukkuejaksojen takia. Haasteita on tuottanut myös rosterimme kapoisuus, mutta onneksi sentään olemme saaneet viime hetkillä kasaan kilpailullisen joukkueen, jossa on myös laajuutta lainojen ja tryout-sopimusten avulla.

Aikaa hioa mitään syvällistä ei ole ollut, joten lähestymme turnausta varmasti varsin yksinkertaisin työkaluin, poikkeuksellisen lyhytsanainen kapteeni päättää.

KaDysta kesällä Ebolin arkkivastustajan Italservice Pesaron riveihin siirtynyt Jukka Kytölä kertoo Ebolista KaDyn kotisivuilla:

– Eboli on hyvin kunnianhimoinen ja ammattimainen seura, joka on koonnut täksi kaudeksi varsin laajan rosterin brasilialaissyntyisiä pelaajia. Päävalmentaja ja pelaajarunko ovat samoja kuin viime kaudella, mikä on taannut heille hyvän jatkuvuuden.Lisää aiheesta

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit