Eteläisen alueen jalkapallokauden 2022 ansioituneita palkittiin Seurojen Äänessä 10.2.

Eteläisen alueen jalkapallokauden 2022 ansioituneita palkittiin Seurojen Ääni -seminaarissa perjantaina 10.2. runsaan yleisön edessä

Jalkapallokauden 2022 palkitut

10.2.2023 klo 21:56

Jalkapallokauden menestyjät ja ansioituneet saivat huomiota sekä arvostusta runsaan yleisön edessä Espoon Hanasaaressa perjantaina 10.2. Valinnat palkituista on tehty alueellisissa kehitysryhmissä. Seurat ovat saaneet myös ehdottaa osaan kategorioista omia ehdokkaitaan.

Jukka Raitala, Vuoden pelaaja 2022

Mies ei paljon esittelyjä kaipaa. Keravalta lähtenyt upea ura mm. Saksassa, Espanjassa, Hollannissa, Norjassa ja Yhdysvalloissa sekä tietenkin Veikkausliigassa ja Huuhkajissa. Maajoukkueura päättyi viime vuonna ja pelit jatkuvat HJK:ssa.

Luka Nokelainen, Vuoden poikapelaaja 2022

Kaudella 2022 Luka pelasi Käpylän Pallon edustusjoukkueessa kaikki 25 sarjaottelua alusta loppuun pitäen nollat yhteensä kahdeksassa pelissä. "Aika harva maalivahti pelaa 18-vuotiaana täyden kauden Kakkosessa ja johdattaa samalla joukkueensa nousuun”

Jasmin Mansaray, Vuoden tyttöpelaaja 2022

Jasmin murtautui seurajoukkueensa (HJK) avauskokoonpanoon jo ennen sarjan alkua. Hän oli viime kaudella yksi sarjan parhaista toppareista. Jasmin oli isossa roolissa myös maajoukkueissa U19 (2003-synt) ja U19 (2004-synt). Joukkuepelaaja isolla ”J”:llä.

Vesa Vasara, Vuoden Valmentaja 2022

Kausi 2022 päättyi FC Hongan osalta hienosti Veikkausliigan pronssimitaleihin ja europaikkaan ensi kaudelle. Pitkäjänteinen työ tuottaa sekä menestystä että kehittää pelaajia seuraavalle tasolle. Edessä on varmasti hieno tulevaisuus.

Mikael Forssell, Vuoden nuorten valmentaja 2022

Upean peliuran jälkeen Miklu on löytänyt paikkansa nuorten valmentajana ja toimii tällä hetkellä HJK:n P17-akatemian päävalmentajana. Miestä kuvaa voimakas halu kehittyä ja kouluttautua entistä paremmaksi. Hienoa työtä nuorten parissa ja hieno ura myös valmentajana edessä.

 

Vuoden lasten valmentajat 2022

Mohaiman Abdilamir

Mohaiman Abdilamir on toiminut KäPassa valmentajana jo lähes kymmenen vuoden ajan ja toimii seurassa 7-10-vuotiaiden päätoimisena valmennuspäällikkönä. Innostava ja mukaansa tempaavaa valmennusote on sytyttänyt jalkapalloilun kipinän jo satoihin lapsiin.

Ville Enrold

Ville on toiminut FCFJ:ssä jo yli kymmenen vuotta. Vuosien aikana hän on tartuttanut innostustaan jalkapalloon satoihin lapsiin ja nuoriin. Villen suurimpiin vahvuuksiin kuuluu pelaajan perusvalmiuksien opettaminen ja varsinkin taidon opettamisessa hän on erinomainen.

Rami Mäkelä

Rami on toiminut LePassa lapsuusvaiheen valmentajana nyt 3 vuotta. Ramilla on kyky pitää itsensä helposti lähestyttävänä valmentajana, ja samanaikaisesti luoda joukkueisiin laadukasta toimintakulttuuria ja vaatimustasoa.

 Olli Juusela

Valmentajana FC Hongassa Olli Juusela suhtautuu omaan työhönsä intohimolla. Olli on lasten motoriikan ja liikunnallisuuden kehittäjänä huippuluokkaa ja luo pelaajille mahdollisuuden tavoitella jalkapalloilijana omaa huippuaan.

Juuso Mattila

Juuso aloitti PK-35: ssä päätoimisena vuoden 2011 alussa ja jo sitä vaikuttamassa pelaajana ja valmentajana Vastuulla ovat olleet mm. seuran nuorimmat poikaikäluokat sekä erilaiset tapahtumat, kuten leirit ja turnaukset. Seuralegenda, joka on vaikuttanut tuhansien lasten elämään, jäi viime vuonna tehtävästään pois. Kiitos Juuso.


Joona Kontinen , Vuoden erotuomari 2022

Joona aloitti tuomariuransa jo vuonna 2012. Hän nousi kaudeksi 2022 Ykkösen erotuomariksi ja tuomitsi kaudella 2022 myös Veikkausliigassa. Joonaa kuvaa halu kehittyä ja pitkäjänteinen työ on tuottanut tuloksia.

Emil Kohvakka, Vuoden lupaava erotuomari 2022

Emil on tehnyt vahvaa kautta luoden hyviä suhteita joukkueisiin ja saaden erinomaisia palautteita joukkueilta läpi kauden. Erotuomarina Emil on kehittynyt viimeisen vuoden aikana osoittaen, että hänellä on motivaatiota tehdä työtä oman erotuomariuransa eteen niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Helsingin Ponnistus, Vuoden seura 2022

Suomen toiseksi vanhin edelleen toimiva urheiluseura on onnistunut vahvistamaan asemaansa ja kasvattamaan pelaajamäärää. Tyttöjen ja naisten osuus kokonaismäärästä on suuri. Seurassa on paljon hyviä tekijöitä mukana kehittämässä jalkapalloa sekä jäsenistönsä hyvinvointia ja elämänlaatua.

Mia Stierncreutz, Vuoden seuratyöntekijä 2022

Monelle LPS ja Mia ovat enemmän tai vähemmän synonyymejä. Valtava määrä arvokasta työtä lasten, nuorten ja perheiden eteen. Mia sekä tekee että johtaa tarkasti, ammattitaidolla ja ihmisläheisesti. Seura voi hyvin ja se on isolta osalta Mian vuosien työn tulosta

 Respect-palkinnot 2022

Reijo Räästi

Reijo on toiminut Inkeroisten Purhassa "koko elämänsä" ajan – mm. pelaajana, juniorivalmentajana ja pitkään myös puheenjohtajana. ja muina toimihenkilöinä. Reijon tehnyt valtavan ja pyyteettömän seuratoiminnassa ja aina vapaaehtoisena. Kiitos tekemästäsi työstä.

Arsene Towa

Helsingin erotuomarikerhon Arsene vihelsi kaudella 2022 yli 200 ottelua ja aina hyvällä asenteella. Hän ollut myös merkittävässä roolissa edistämässä moninaisuutta ja osallisuutta sekä tuomassa yhteen laajan joukon ihmisiä eri taustoilla TAT International Cupin järjestämisessä.
 

NJS halliyhtiön vapaaehtoiset

Klaukkalan urheilupuistossa on lämmitettävän jalkapallonurmen lisäksi myös ympäri vuoden lämmin jalkapallohalli. Vapaaehtoisrinki on tehnyt pyyteetöntä työtä NJS:n olosuhteiden hyväksi jo kohta 10 vuotta. Kun tekijöitä tarvitaan, nämä sankarit kiitävät apuun. Samalla tämä palkinto on tunnustus kaikille niille sadoille sankareille, jotka tekevät olosuhteiden eteen samaa työtä eri puolilla Suomea

 
Koulutusstipendit

Palloliiton tuottaman datan ja valtakunnallisesti laadittujen mittareiden pohjalta Seurapalveluiden valtakunnallinen kehitysryhmä palkitsee jäsenseuroja koulutusstipendeillä pelaajamäärän kasvusta, pitovoimasta ja drop outin vähentämisestä. Koulutusstipendit seura saa käyttää valmentajakoulutukseen.

Etelä-Espoon Pallo – 2000€
Pitäjänmäen Tarmo – 1000€

Seurojen Ääni -seminaarit

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit