Maajoukkueet

Emilia Ex teki Helmareille omistetun kappaleen – "Tulee ihan varmasti soimaan kopissa"

Uusi kappale siivittää Helmareita kohti kesän EM-lopputurnausta. Emilia Ex esittää Helmarit-singlen livenä Helmareiden MM-karsintaottelussa Georgiaa vastaan, joka pelataan tiistaina 12. huhtikuuta kello 18.15 Helsingissä Bolt Arenalla.

Emilia Ex

Emilia ExKuva: Sebastian Visa

8.4.2022 klo. 14:40

Artisti Emilia Ex on julkaissut tänään perjantaina 8.4. naisten A-maajoukkueelle omistetun Helmarit-singlen ja -lyriikkavideon.

– Helmareissa on paljon, mistä ottaa mallia. Heillä on uskomaton yhteishenki sekä itsevarmuutta, joka ei tule siitä, että muita painettaisiin alas, vaan siitä, että tiedetään, että ollaan hyviä. Lisäksi nostan hattua sille, että Helmarit ovat aktiivisesti hakeneet palkkatasa-arvoa ja sitä myös saavuttaneet. Heillä on sellaista meininkiä, mitä toivoisi näkevän enemmän muuallakin, Emilia Ex sanoo.

Kappaleesta löytyy monia artistille merkityksellisiä ulottuvuuksia. Kappaleen ovat kirjoittaneet ja säveltäneet Emilia RinneAnna Palmu ja Anniina Timonen. Tuotannosta vastaa Vesa Lappalainen.

– Tässä biisissä kietoutuu yhteen minun rakkauteni musiikkiin, kumppaniini Tinniin (Tinja-Riikka Korpela) ja hänen rakkaus jalkapalloon. Onhan tässä hirveästi isoja teemoja ja tunteita yhdessä biisissä.

Helmareiden kapteeni Tinja-Riikka Korpela kertoo, että joukkue on ollut innoissaan heille omistetusta biisistä.

– Tämä biisi tulee ihan varmasti soimaan kopissa. Kaikki ovat olleet tosi innoissaan tästä. Pelaajat ovat sanoneet, että iho menee kananlihalle, kun kuulee sen biisin. Olemme totta kai otettuja, että meistä on tehty biisi, Korpela kertoo joukkueen tuntemuksista.

Tänään perjantaina 8.4. Slovakian huipputärkeässä MM-karsintaottelussa kohtaava Korpela sanoo kappaleen sanoituksen osuvan kohdalleen.

– Kappale kuvastaa meitä loistavasti. Siinä tulee kaikki tärkeimmät asiat esille – meidän joukkuehenki, toisten puolesta pelaaminen ja se, kuinka hauskaa ja hyvä fiilis meillä on.

Kapteeni on päässyt seuraamaan kappaleen luomisprosessia läheltä.

– En voi valitettavasti ottaa kunniaa biisin tekemisestä, mutta totta kai Emppu vähän kyseli asioita minulta. Kerroin, kuinka koen joukkueemme ja miten kaikki lähtee siitä Helmari-hengestä. Olen todella ylpeä Emiliasta – tiedän, että hän on tehnyt todella paljon töitä ja biisi on hänelle iso juttu. Olemme odottaneet tätä päivää innoissamme, "Tinni" päättää. 

Helmarit

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit