Åland United ja PK-35 jatkavat välieriin

Naisten Suomen Cupin puolivälierien kaksi ensimmäistä ottelua pelattiin tänä viikonloppuna. Välieriin tiensä selvittivät Åland United ja PK-35.

Naisten Suomen Cup pokaali2022

6.3.2022 klo 23:34

Åland United – KuPS 1–1 (rp 4–2)

Lauantaina 5.3. Maarianhaminassa pelattu ottelu Åland United – KuPS sai avausmaalinsa jo 13. minuutilla, kun kotijoukkueen erikoistilanne tuotti tulosta. Oikealta puolelta annettu kulmapotku tippui tarkasti Signy Aarnalle, joka puski pallon varmasti tolppien väliin ja vei Åland Unitedin 1–0-johtoon.

Kotijoukkueen johto ei aivan pitänyt avauspuoliajan loppuun saakka, vaan lukemat tasoittuivat 1–1:een vain hetki ennen taukovihellystä. Vasemmalta laidalta edenneessä hyökkäyksessä pallo pelattiin päädystä takaviistoon Lavdije Begollille, joka loi itselleen tilaa 1vs1-tilanteessa ja laukoi pelivälineen oikeaan alakulmaan.

Toinen puoliaika jäi maalittomaksi, ja kun jatkoaikakaan ei kolmatta osumaa tuonut, nähtiin puolivälierän ratkaisu rangaistuspotkukilpailussa. Åland United onnistui kaikissa neljässä yrityksessään, kun taas kotijoukkueen maalivahti Matilda Nurmi torjui KuPSin ensimmäisen vedon ja vieraiden toinen yritys kolahti tolppaan.

Kahdella viime kaudella naisten Suomen Cupin voittanut Åland United pääsi täten juhlimaan voittoa ja jatkopaikkaa välieriin.

Otteluraportti: Åland United
Otteluraportti: KuPS
Ottelutallenne

FC Honka – PK-35 0-1

Sunnuntaina 6.3. pelatussa FC Hongan ja PK-35:n välisessä kamppailussa Nora Lehto iski vieraat 0–1-johtoon 13. peliminuutilla, ja samoissa lukemissa mentiin tauollekin. Takaa-ajoasemaan jäänyt kotijoukkue ei onnistunut ohittamaan maalivahti Tanja Kotoaroa toisellakaan puoliajalla, joten PK-35 nappasi voiton ja eteni otteluparista jatkoon.

Välierissä PK-35 saa vastaansa eilen jatkopaikan varmistaneen Åland Unitedin.

Otteluraportti: FC Honka

Pudotuspelien tulevat ottelut

Kaksi viimeistä puolivälieräottelua pelataan ensi viikonloppuna. Lauantaina 12.3. ohjelmassa on ottelu Ilves-JyPK. Sunnuntaina 13.3. HJK saa vieraakseen PK-35 Vantaan.

Välieräottelut ovat vuorossa 19.–20.3. Toisessa ottelussa kohtaavat PK-35 ja Åland United, ja toisen välieräparin muodostavat otteluiden HJK-PK-35 Vantaa ja Ilves-JyPK voittajat.

Naisten Suomen Cupin Finaali pelataan Helsingin Olympiastadionilla sunnuntaina 2. lokakuuta.

Lisää aiheesta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Seuraa meitä

Kaikki some-tilimme

Liity postituslistalle

Saat alennuksen Huuhkajien ja Helmareiden ottelulipuista. Lisäksi saat etuosto-oikeuden Huuhkajien ottelulippuihin sekä etuja Maajoukkueen verkkokauppaan.

Postituslistalle liittyminen

Pääyhteistyökumppanit