Turun piiri

Viking Line Hotsal

TALVEN 2014-15 SARJA PÄÄTTYI 14.3.

Talvellakin voi pelata futista saliolosuhteissa esim. käsipallomaaleihin. Pelit pelataan ilmoittautumisten perusteella laaditun otteluohjelman mukaan osaturnauksina 5.12. - 14.3 välisenä aikana. 

Pelitapa tasosarjoissa:
Joukkueille järjestetään viisi pelikertaa, joissa pelataan 4 joukkueen tasolohkoissa yksinkertainen sarja. Peliaika on 18 min. ja joukkueet pelaavat kukin siis 3 ottelua noin 2 tunnin pelikerran aikana.  Joukkueet voivat ilmoittautuessaan arvioida tasoaan, mutta sarjamuoto takaa ottelujen tasoittumisen sarjan aikana joukkueiden siirtyessä tasolohkosta toiseen ("ylös" tai "alas"), eri pelikertojen tulosten mukaan. 

Osallistumismaksu:
Futsal-pallon, salivuokrat, erotuomaripalkkion (8 €/ottelu) yms. kulut kattava osallistumismaksu on 330 €. Osallistumisen voi maksaa myös Smartum- , Virike- tai Tyky-seteleillä. Joukkueille tulee 5 pelikertaa (15 ottelua) sarjan aikana. 

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa sarjaan ennen lohkojaon tekemistä, luopumismaksu on sama kuin sarjamaksu. Lohkojaon tekemisen jälkeen luopumismaksu on kolminkertaisen sarjamaksun suuruinen

Palkinnot: 
Eri tasojen voittajille mitalit ja kaikkien joukkueiden kesken arvottava Viking Line-risteily koko joukkueelle (12 pelaajaa) A-lohkon voittaja saa halutessaan maksuttoman osallistumisen seuraavan kauden Hotsal-sarjaan. 

Tiedustelut:  mari.jappila(a)palloliitto.fi