22.4.2019,
09:00 - 17:00

Oikkupovien kevätturnaus

Oikkupolvien kevätturnaus pelataan Kalevan Urheilupuistossa (Metsolantie 3, 04230 Kerava) maanantaina 22.4.2019 klo 9.00 - 17.00. 

Otteluohjelmat: Turnauksen otteluohjelmat lähetetään erikseen osallistuville joukkueille. Jokaisella joukkueella on päivän aikana 5 peliä. 

Pelikenttä on lämmitettävä tekonurmi. Pelit pelataan kahdella vierekkäisellä kentällä (noin puolikas täydestä kentästä). Maalit ovat 2 x 5 metriä.

Pelaiaika on kaikissa otteluissa 1 x 25 min

Pelitapa on 7 v 7, edestakaiset vaihdot 

Pelisäännöt: Peleissä noudatetaan Suomen Palloliiton harrasteen jalkapallosääntöjä

  • paitsiosääntö ei ole voimassa
  • maalipotku mistä tahansa rangaistusalueelta
  • maalipotku ei saa kantaa ilmassa yli keskiviivan. Rikkomuksen sattuessa peli jatkuu vastustajan epäsuoralla vapaapotkulla keskivivalta
  • maalivahti ei saa potkaista palloa käsistään tai heittää sitä ilmassa yli keskiviivan. Rikkomuksen sattuessa peli jatkuu vastustajan epäsuoralla vapaapotkulla keskiviivalta
  • vapaapotkussa muurin oltava vähintään 5 metrin päässä pallosta
  • rangaistuspotku suoritetaan 7,5 metrin päässä maalista
  • normaali sivurajaheitto

Ilmoittautuminen: Joukkueen edustajan tulee käydä ilmoittautumassa turnaustoimistoon viimeistään 20 min. ennen joukueensa ensimmäistä ottelua

Tulospalvelu: Turnaustoimiston henkilökunta laittaa tulokset mahdollisimman pian pelien päättymisen jälkeen tulostaululle, joka sijaitsee turnaustoimiston läheisyydessä. 

Palkinnot: Kolme parasta joukkuetta palkitaan tavarapalkinnoin. Kustakin joukkueesta palkitaan tsempparipelaaja. Tsemppari tulee ilmoittaa turnaustoimistoon ennen joukkueen viimeistä peliä. 

Sosiaalitilat: Kentän vieressä olevan jäähallin pohjoispäädyssä sijaitsevat pukukopit ja wc- tilat ovat pelaajien käytössä.

Pysäköinti: Kalevan urheilupuiston yhteydessä on pysäköintipaikka, josta on noin 100 metrin kävelymatka pelikentille. Autoja ei saa tuoda eikä pysäköidä viereisen jäähallin alueella. 

Ensiapu: Pelien yhteydessä mahdollisesti tulevat pienet vammat tulee hoitaa joukkueen oman huoltajan avulla. Jos vakavampia vammoja tulee, niin yhteyttä tulee ottaa turnaustoimistoon tai Keravan terveuýskeskukseen, joka sijaistee kenttien läheisyydessä. 

Kenttäaluella huomioitavaa: Pelialusta rikkoontumisen estämiseksi irtonappulakenkien käyttö on kielletty. Särkyvien esineiden (esim. lasipullot) samoin kuin koirien vieminen kenttäalueelle on kielletty. Tupakointi kenttäalueella (aidan sisäpuolella) on kielletty. Jäähallin läheisyydessä sekä turnaustoimiston takana (aidan ulkopuolella) on tupakointialue. Purukumin syönti kenttäalueella on kielletty, koska purukumi voidaan poistaa kentästä vain leikkaamalla tekonurmesta palanen pois. Sukkateipit sekä muut irtoroskat on laitettava niille varattuihin roska-astioihin. 

Lisätietoja turnauksesta antaa ja mieleen tuleviin kysymyksiin vastaa Sari Viitala, viitsari@luukku.com, tel 040-8271719

TERVETULOA !

 

 

 

 

 

 

Voit olla kiinnostunut myös näistä

19.7 - 20.7

TurkuBeachFutis -turnaus

(Koko päivä)
20.7
Heinä-harrasteturnaus Petäjävesi

Aikuisten harrasteturnaus

(Koko päivä)
21.7

JunnuBeachFutis -turnaus Turussa

(Koko päivä)
26.7 - 28.7

Tornio Haparanda Cup Torniossa ja Haaparannalla 36.-28.7.2019

Ikäluokat: P15-7 (2004-2012) ja T15-8 (2004-2011)

Turnauksen yhteyshenkilö: Tuomas Lantto

tuomas.lantto@gmail.com, p. 040 5919275

Turnauksen kotisivu: http://teamplaycup.se/cup/?home=thcup/19&layout=1

Tornio
(Koko päivä)
27.7 - 28.7
Aura
(Koko päivä)