Ohjeita katsojille - Suomi-Viro 9.11.

Tervetuloa Suomi-viro a-maaotteluun telia 5g areenalle!

Saapuminen stadionille

Katsojia pyydetään saapumaan ajoissa paikalle jonojen välttämiseksi. Portit aukeavat kello 18.00. Paikalla kannattaa olla viimeistään 45 minuuttia ennen ottelun alkua. Ottelu alkaa klo 19.00.

Areenalle saapumiseen kannattaa käyttää julkista liikennettä (www.reittiopas.fi).  Areenan lähistöllä on hyvin rajallisesti pysäköintipaikkoja. Katsojien käytössä on myös Nordenskiöldinkadun jäähallin maksullinen parkkipaikka.

Sisäänkäynti

Areenan sisäänkäynneillä on käytössä lippujen skannaus (elektroninen tarkistus) sisäänoton sujuvuuden helpottamiseksi. Jos sinulla on mobiililippu, muistathan ladata lipun valmiiksi puhelimeesi ennen stadionille saapumista lipuntarkastuksen nopeuttamiseksi. Porteilla tehdään turvatarkastuksia.

Mitä katsomoon ei saa tuoda?

Mm. kaikki reput yms. tarkistetaan, joten suosittelemme mahdollisuuksien mukaan kantamusten jättämistä kotiin tarkastusten nopeuttamiseksi. Älä tuo mukanasi pulloja, alkoholia, teräaseita tai muita vaarallisia esineitä. Katsomoon ei voi myöskään tuoda ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita, vain alle 200mm objektiivit ovat sallittuja. Yleisön viihtyvyyden takaamiseksi katsomoon ei valitettavasti voi tuoda sateenvarjoja. Sateen sattuessa kannattaa siis varautua sadevarustein.

Tietoa palveluista AREENALLA

Haluatko välttää kioskijonot? Yonoton-mobiilisovelluksen kautta pääset tilaamaan ruokaa ja juomaa pikatiskeille sekä katsomoon. Palvelun avulla tuotteita on mahdollista tilata etukäteen niin isoille tai pienille ryhmille sekä yksittäisille henkilöille. Tilaukset tulee tehdä Yonoton-mobiilisovelluksen kautta, jonka saa ladattua App Storesta tai Google Playsta. Tilauksen voit tehdä vaikka ottelua edeltävänä päivänä. Lue lisää Yonoton-sovelluksesta.

Yonottoman lisäksi Telia 5G Areenan myyntipisteet palvelevat katsojia normaaliin tapaan. Tapahtumassa myydään mietoja alkoholijuomia, olut (0,5 l) maksaa 7,50€, lonkero ja siideri (0,33 l) 7€.

Mikäli et käytä lähimaksullista pankki-/luottokorttia, suosittelemme ottamaan käteistä (pieniä seteleitä ja kolikoita) mukaan palvelun nopeuttamiseksi. Nakkimuki maksaa 6€, Hot dog 4€, karkkipussi 3,50€, virvoitusjuomat 4€ ja kahvi 2,50€.

Fanituotteet
Maajoukkueen verkkokaupan fani- ja harjoittelutuotteita (kaulahuivi, tupsupipo, lapaset ym.) myydään ottelutapahtumassa kahdessa myyntipisteessä. Yksi myyntipiste sijaitsee etelän puoleisen lipunmyynnin vieressä, tämä myyntipiste aukeaa klo 17.30, ja sulkeutuu kun ottelu alkaa. Toinen myyntipiste sijaitsee pääkatsomon sisäänkäynnin jälkeisessä tilassa porttien aukeamisesta alkaen. Tämä myyntipiste on auki myös pelin jälkeen. Maksutapana käy käteinen tai kortti. Tervetuloa joululahjaostoksille!

Tupakointi
Telia 5G Areena on savuton paikka ja näin ollen tupakointi areenalla on kielletty niin katsomossa kuin katsomoiden taustatiloissa.

Käsiohjelmat
Käsiohjelmia jaetaan kaikkien katsomoiden porttien läheisyydessä. Käsiohjelmat ovat ilmaisia ja niitä on rajoitetusti.