Westerlund ja Engman seurajoukkueidensa kanssa puolivälieriin Mestarien liigassa

Naisten Mestarien liigassa on torstai-illan jälkeen mukana enää kahdeksan joukkuetta. Suomalaisista puolivälieriin pääsivät Anna Westerlund ja Adelina Engman.

Tanskassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Brøndby kohtasi Lillestrømin. Lähtötilanne toiseen ja ratkaisevaan osaotteluun oli 1-1. Anna Westerlund pelasi täydet minuutit, kun norjalaiset hakivat 2-0-vierasvoiton ja menivät jatkoon 3-1-lukemin. Kotijoukkueen Ria Öling urakoi koko pelin, Olga Ahtinen 85 minuuttia.

Adelina Engman ei ollut kokooonpanossa, kun Chelsea voitti Fiorentinan vieraissa peräti 6-0 ja meni jatkoon yhteismaalein 7-0. Iina Salmi oli vaihdossa, kun Ajax kärsi Lyonille 0-9-tappion ja tippui puolivälieristä yhteismaalein 0-13.

Puolivälierä- ja välieräarvonnat suoritetaan 9.11. Puolivälierät pelataan maaliskuussa ja finaali 18.5.