Takaisin
17.2.2019 klo 12.40

VPS:n Vuorinen harmitteli vaisuutta

Jaa:

VPS kohtasi Kokkolan Pallo-Veikot Suomen Cupin alkulohkon ottelussa Fennia Arenassa lauantai-iltana. KPV haki Vaasasta 1-0-voiton.

Kauden ensimmäinen tappio luonnollisesti harmitti päävalmentaja Petri Vuorista. Vuorinen oli pettynyt Vepsun pelaamiseen varsinkin ensimmäisellä puoliajalla.

- Paikalliskamppailun häviäminen ei tunnu hyvältä. Seuraavassa kohtaamisessamme tulemme olemaan valmiimpia kuin tänään. Odotankin innolla revanssia. Nyt haluaisimme pelata tämän pelin uudestaan. Ensimmäisellä puoliajalla pelaajat eivät tehneet niitä asioita mitä meidän pitää tehdä. Kentällä tehtiin liikaa omia juttuja ja pelaamisemme oli vaikeaa. Tämä peli ei soljunut samalla tavalla kuin aiemmat ottelut. KPV teki ensimmäisellä jaksolla hienon maalin. Martin torjuu monta laukausta, mutta tuonkaltaisen laukauksen torjumista ei voi vaatia häneltä, kommentoi Vuorinen Vepsun sivuilla.

VPS:n peli parani toisella puoliajalla, mutta tasoitusmaalia ei saatu tehtyä.

- Toinen puoliaika oli enemmän sen näköinen, mitä olemme tottuneet näkemään. Pelin olisi pitänyt olla sellaista jo alusta saakka. Toisella jaksolla meillä oli hyvä momentum, mutta menetimme sen pelin lopussa. KPV antoi meille pallon melkein kymmenen kertaa viimeisen viiden minuutin aikana, mutta emme silti saaneet luotua kunnon loppukiriä, kertoo Vuorinen.

Ottelun ainoa maali syntyi harhasyötöstä VPS:n omassa päässä. Vuorisen mukaan pelissä oli liikaa koheltamista ja turhautumista.

- Meidän pelimme töksähteli tänään ja sen takia näytimme vaisuilta. Ryntäilimme ohi tilanteista ja rikoimme väärissä paikoissa. Emme puolustaneet pitkiä syöttöjä laadukkaasti, vaikka yleensä olemme niissä hyviä. Tällaisissa asioissa meidän pitää parantaa. Ymmärrän, että pelimme ei voi kehittyä koko ajan. Nuorten pelaajien kanssa tie ei ole tasainen.

VPS pelaa viimeisen Suomen Cupin lohkovaiheen ottelunsa vieraissa Ilvestä vastaan ensi lauantaina.

- Suomen Cupin pelit ovat olleet hienoja. Nuoret pelaajat ovat saaneet vastuuta useissa joukkueissa. Myös Ilveksellä on nuori joukkue. Ottelusta tulee varmasti hyvä kahden nuoren ryhmän kohtaaminen. Otamme KPV-pelistä mukaan ne asiat, jotka tänään toimivat, päättää Vuorinen.