U17-tyttöjen MM-lopputurnauksen arvonnat keskiviikkona

Suomen U17-tytöt sijoittuivat Liettuassa pelattavassa EM-lopputurnauksessa kolmanneksi ja lunastivat samalla paikan marraskuun MM-lopputurnaukseen.

Suomi voitti EM-kisojen päätöspelissään Englannin 2-1 ja sijoittui näin kolmanneksi. Euroopasta eteni Uruguayn MM-lopputurnaukseen mestari Espanja, hopeaa saavuttanut Saksa sekä Suomi.

Muut tähän mennessä kisapaikkansa varmistaneet ovat Japani, Etelä-Korea, Pohjois-Korea, Kamerun, Ghana, Etelä-Afrikka, Brasilia, Kolumbia, Uusi-Seelanti ja turnausjärjestäjä Uruguay. Viimeinen turnaus, eli CONCACAF (Pohjois- ja Keski-Amerikka) pelataan 6.-12.6. ja jaossa on vielä kolme paikkaa.

MM-arvonta suoritetaan keskiviikkona 30.5. klo 16 Suomen aikaa Zürichissä Sveitsissä. Suomelta paikan päälle matkustavat päävalmentaja Marko Saloranta ja joukkueenjohtaja Antti Vanhala.

MM-lopputurnaus pelataan Uruguayssa 13.11.-1.12.2018. Arvontoja voi seurata suorana lähetyksenä tämän FIFATV:n linkin kautta.