U17-pojat tasapeliin Toto Cupin päätöspelissä

Suomen U17-pojat päättivät Itävallassa pelatun Toto Cup -turnauksen 1-1 -tasapeliin Tshekkiä vastaan.

Benjamin Hiekkanen teki Suomen maalin

Tuulisissa olosuhteissa pelatussa ottelussa Suomi siirtyi johtoon 35. minuutilla. Pyry Hannola antoi matalan kulmapotkun ja Benjamin Hiekkanen jatkoi pallon etutolpalta maaliin.

Terry Abladella oli hyvä sauma ratkaista ottelu parikymmentä minuuttia ennen loppua läpiajostaan, mutta irtiotto ei aivan onnistunut loppuun asti.

Tshekki tuli pelissä tasoihin 67. minuutilla. Suomen puolustus ei saanut siivottua palloa ja Tshekin pelaaja pääsi laukomaan pallon maaliin rangaistusalueen sisältä.

Aiemmissa otteluissaan Suomi hävisi Itävallalle 0-4 ja Sveitsille 0-6.

- Lähtökohdat otteluun olivat vaikeat kahden tappion jälkeen. Paljon oli asioita mietitty niiden pelien tiimoilta, mutta ylpeä olen joka pelaajasta tämän esityksen jälkeen, maajoukkuevalmentaja Erkka V. Lehtola tuumi.

- Isommat pojat, eli Huuhkajat näyttivät meille eilen mallia. Siitä ottelusta oli imetty oppia, Lehtola huomautti.

Tämän ikäluokan ottelut jatkuvat EM-karsinnoissa lokakuussa.

- Tämänpäiväisen esityksen jälkeen niihin otteluihin on huomattavasti helpompi lähteä, Lehtola sanoi.

Tshekki-Suomi 1-1 (0-1)
    35. min 0-1 Benjamin Hiekkanen