Takaisin
12.9.2018 klo 00.24

Toivio tyytyväinen Huuhkajien joukkuepuolustamiseen

Jaa:

Suomen A-maajoukkue ei ole päästänyt kahdessa UEFA Nations Leaguen ottelussa vielä maaliakaan. Suomi otti uuden kilpailun toisessa ottelussaan 1-0-voiton Virosta tiistai-iltana Turussa.

 

Kaksi Nations Leaguen ottelua, joista kaksi voittoa ja kaksi nollapeliä. Ei siis ihme, että Huuhkajien puolustaja Joona Toivio on hyvin tyytyväinen joukkueen starttiin kilpailussa.

- Heti alkuun tuli taas maali, ja jos puolustaa näin hyvin kuin me tällä hetkellä puolustetaan joukkueena, niin se riittää, Toivio sanoi ja muistutti heti perään, että pallollisessa pelissä riittää parannettavaakin:

- Mutta kyllä minä mieluummin pitäisin vähän enemmä palloa. Tehtäisiin vähän helpommaksi se peli itselle.

Topparina niin Unkaria kuin Viroa vastaan täydet minuutit pelannut Toivio uskoo katsomoihinkin heijastuvan Suomen yhteen hiileen puhaltaminen.

Helpolla Viro ei Suomea Veritas Stadionilla päästänyt. Vierailijan prässi aiheutti Suomelle ajoittain hankaluuksia.

- Tiesimme, että Viro tulee todennäköisesti prässäämään korkealta, niin kuin he tekivät, ja liian harvoin päästiin purkamaan se prässi. Siellä prässin takana oli kyllä tilaa, mutta emme päässeet sinne, tai sitten kun pääsimme sinne, niin menetimme lopuksi pallon, Toivio sanoi.

Huuhkajat on tuoreen voiton myötä pelannut kuusi viimeistä karsintapeliään tappioitta ja voittanut niistä neljä.

Jo pitkään jatkuneiden hyvien tulosten myötä joukkueen itseluottamus on todella hyvällä tasolla.

- Nyt tuntuu siltä, kun olemme menossa peleihin, että voitamme. On varma fiilis siitä. Kyllä se tunne on tässä viimeisen vuoden, puolentoista aikana koko ajan vahvistunut. On paljon parempi itseluottamus - uskon, että joka jätkällä ja kyllä se näkyy tässä joukkueen tekemisessä, Toivio kehui.