Superkierros saatiin päätökseen - toinen kierros käynnistyi

• Jalkapallosarjat

Naisten Suomen Cupissa pelattiin sunnuntaina viimeinen Superkierroksen ottelu ja samanaikaisesti potkaistiin käyntiin myös toinen kierros.

Superkierroksen viimeisessä ottelussa TPS/2 haki jatkopaikan PK-09:n vieraana. PK-09 meni ensimmäisellä puoliajalla johtoon, mutta TPS/2 nousi viimeisen viisiminuuttisen aikana Ella Lehtisen ja Terhi Ristolaisen maaleilla voittoon ja toiselle kierrokselle.

FC Hertta ja GBK avasivat toisen kierroksen ottelut ja Hertta eteni tiukkojen vaiheiden jälkeen kolmannelle kierrokselle 2-1 (1-1, 0-0)-voiton jälkeen. Sanna Ög vei GBK:n 66. minuutilla johtoon, mutta Henni Rinkinen tasoitti neljä minuuttia myöhemmin. Varsinaisella peliajalla ei enempää osumia nähty ja peli meni jatko-otteluun, jossa Aada Kokko iski Hertalle toisen maalin, joka jäi myös ottelun viimeiseksi.