Suomi kukisti turnausisäntä Norjan Nordic Cupissa

Suomen miesten futsalmaajoukkue otti torstaina jo kolmannen voittonsa Pohjoimaiden mestaruusturnauksessa Nordic Cupissa, kun isäntämaa Norja kaatui lukemin 3-1 (0-1).

Ensimmäisen 20 minuutin aikana nähtiin vain yksi maali, josta vastasi vierasjoukkue Suomi. Ajassa 14:28 kapteeni Panu Autio sai pallon kuin lahjana keskialueella harhasyötöstä ja sijoitti sen tyylikkäällä nostolla puolesta kentästä maaliin Norjan maalivahdin Kenneth Rakvaagin pelatessa sivurajan tuntumassa.

Toista jaksoa ehdittiin pelata alle viisi minuuttia, kun Suomi osui toistamiseen. Jarmo Junno syötti erinomaisesti vapaapotkusta Iiro Vanhalle, joka sijoitti pallon matalana vasempaan alanurkkaan.

Isännät nousivat maalin päähän ajassa 34:12. Norjan kymppipaita Ayoub Blomberg sai sivurajapotkusta syötön, josta hän laukoi pallon suoraan vasurillaan hurjalla voimalla takaylänurkkaan.

Vain vajaa minuutti myöhemmin Suomi juhli 3-1-osumaa. Pallo tuli hiukan yllättäen maalin edustalle, josta Juhana Jyrkiäinen tuikkasi sen sisään.

Suomi jatkaa turnauksessa puhtaalla pelillä. Aiemmin Mićo Martićin suojatit kaatoivat Ruotsin ja Grönlannin.

Suomi päättää PM-turnauksen lauantaina Tanskaa vastaan. Kello 14 Suomen aikaa alkavaa ottelua voit seurana suorana lähetyksenä Huuhkaja-tv:stä.