Takaisin
14.5.2019 klo 09.43

Pelipaikan sähköposti-ilmoitukset seurakäyttäjille

Jaa:

Ⓒ SPL / Jussi Eskola

Mikäli olet saanut yllättäen sähköposti-ilmoituksia (noreply@ma.services) Pelipaikan työtehtävistä, muista käydä tarkistamassa seuran käyttöoikeutesi.

Pelipaikka-henkilörekisterin sähköpostin lähetysasetuksiin tehtiin maanantaina päivityksiä ja osa käyttäjistä on raportoinut saaneensa sähköposti-ilmoituksia järjestelmän työtehtävistä. Tämä on täysin normaali järjestelmän ominaisuus.

Pelipaikka lähettää seurakäyttäjille sähköposti-ilmoituksia perustuen heidän seuran käyttöoikeuksiinsa. Eli esimerkiksi jos käyttäjällä on seuran rahastonhoitajan käyttöoikeus, niin hän saa sähköposti-ilmoituksia seuran maksuista.

Mikäli olet saanut sähköposti-ilmoituksia, joita et koe tarvitsevasi, tarkista käyttöoikeutesi Pelipaikassa. Seuran pääkäyttäjä voi muuttaa oman seuransa toimijoiden käyttöoikeuksia.

Jos käyttöoikeus on tarpeellinen, mutta käyttäjä ei halua sähköposti-ilmoituksia Saapuneet-kansioon, voi viestit ohjata helposti sähköpostiohjelmassa säännöllä erilliseen kansioon lähettäjän (noreply@ma.services) perusteella.