Nora Heroum juhli maukasta voittoa maanantaimatineassa

Helmaripelaajista Nora Heroumin AC Milan otti tärkeän voiton AS Romasta upean nousun jälkeen.

Tänään maanantai-iltapäivänä pelatussa Serie A:n ottelussa vierailija Roma johti 50 minuutin pelin jälkeen 2-0, mutta AC Milan nousi ensin tasoihin ja lopulta 3-2-voittoon aivan varsinaisen peliajan loppuhetkillä. Heroum pelasi Milanin keskikentällä täydet minuutit. Voitto nosti neljäntenä olevan Milanin pisteen päähän kolmantena olevasta ja ottelun enemmän pelanneesta AS Romasta.

Italian muista suomalaisista Anna Auvinen ja Linda Nyman urakoivat täydet minuutit, kun Inter Milan haki 3-0-vierasvoiton Hellas Veronasta lauantaina. Paula Myllyoja torjui Pink Barin maalilla 0-2-tappioon päättyneessä vierasottelussa Sassuoloa vastaan. Tuija Hyyrynen ei ollut Juventuksen kokoonpanossa, kun torinolaiset jatkoivat tappiotonta taivaltaan 2-1-vierasvoitolla Empolista sunnuntaina.

Englannissa loukkaantumisen jälkeen paluuta peleihin tekevä Adelina Engman oli Chelsean vaihtopenkillä keskiviikkona, kun lontoolaiset voittivat Aston Villan 3-1 Englannin cupin puolivälierässä. Sunnuntaina Chelsea otti komean 4-1-vierasvoiton paikallisvastustaja Arsenalista. Tinja-Riikka Korpela oli vaihdossa Evertonin 3-1-kotivoittoon päättyneessä ottelussa Readingia vastaan. Mestaruussarjassa Juliette Kemppi pelasi täydet minuutit London City Lionessesin hakiessa 1-1-tasapelillä vieraspisteen Durhamista.

Ranskassa Linda Sällström oli vaihtopenkillä Paris FC:n 2-1-vierasvoittoon päättyneessä ottelussa Montpellieriä vastaan lauantaina.