Naisten Liiga jäi kesätauolle HJK:n johdolla

Naisten Liiga jäi torstaisen kierroksen myötä kesätauolle. Sarjataukoa lähdetään viettämään HJK:n johdossa.

HJK joutui tiukoille sarjajumbo TiPS:aa vastaan ja tikkurilalaiset olivat kiinni kauden avausvoitossa aina 87. minuutille saakka. Jenna Topra vei TiPS:n johtoon toisen puoliajan alussa, mutta Vilma Hakala tasoitti viisi minuuttia myöhemmin. Topra onnistui toistamiseen, mutta Essi Sainio musersi TiPS:n voittohaaveet kolme minuuttia ennen täyttä aikaa ja näin pisteet tasattiin 2-2 (0-0)-numeroin.

Espoossa PK-35 Vantaa otti tärkeän 1-0 (0-0)-voiton kärkikamppailussa FC Honkaa vastaan. Ronja Ikonen oli PK-35 Vantaan maalintekijänä.

Åland United otti neljännen peräkkäisen voittonsa, kun se vahvalla toisen puoliajan alulla otti 3-1 (0-0)-voiton TPS:sta. Signy Aarna, Briana Campos ja Emelie Johansson viimeistelivät Åland Unitedin maalit toisen puoliajan alussa 12 minuutin sisään. TPS:n kavennusmaalista vastasi Wilma Spets.

JyPK vahvat viimeaikaiset esitykset saivat jatkoa, kun se voitti vieraskentällä Ilveksen 4-1 (2-0). Henna-Riikka Honkanen iski JyPK:lle hattutempun ja häntä säesti Gentjana Rochi. Ilveksen maalin teki Sanni Ojanen. Voitto oli JyPK:lle neljäs peräkkäinen ja se on samalla pelannut nyt kuusi ottelua perätysten ilman tappiota.

ONS ja Pallokissat päätyivät 1-1 (0-1)-tasapeliin. Aino Kröger vei ensimmäisellä puoliajalla vierailijat johtoon ja toisella Fanni Pietikäinen tasoitti.

HJK pitää sarjan kärkipaikkaa kolmen pisteen erolla Åland Unitediin. ÅU:n perässä pisteen välein seuraavat PK-35 Vantaa ja FC Honka. JyPK on viidentenä joukkueen vahvasti kiinni ylemmän jatkosarjan paikassa. Kuudennesta paikasta taistelevat sitten tiukasti TPS, ONS, Ilves sekä Pallokissat ja myös TiPS:lla on vielä sanansa sanottavana taistelussa.