Naisten Futsal-Liigan otteluraportti: FC Sport-j:lle kauden avausvoitto

Vaasalainen FC Sport-j kaatoi Naisten Futsal-Liigan viikon ainoassa ottelussa vantaalaisen Team Vanpan maalein 2-3.

Team Vanpa – FC Sport-j 2-3 (0-2)
Su 21.10. klo 13.30 – Tikkurilan Urheilutalo, Vantaa

Maalit: 0-1 Tiialeena Hakala (12'), 0-2 Pipsa Lahtinen (17'), 0-3 Niina Kiviniemi (26'), 1-3 Jasmine Stubbe (31'), 2-3 Natalia Kusmin (33')

Viikon ainoa ottelu pelattiin sunnuntaina Vantaalla, missä Team Vanpa sai vieraakseen vaasalaisen FC Sport-j:n. Kyseessä oli molemmille joukkueille tärkeä ottelu, sillä kummankin voittotili oli vielä avaamatta. Ottelun alku mentiin hienoisesti vierasjoukkueen hallinnassa, mikä palkittiin 12. minuutilla Tiialeena Hakalan viimeistellessä avausmaalin. FC Sport-j:n johto tuplaantui 16. minuutilla, kun Pipsa Lahtinen laukoi Hakalan syötöstä vaasalaiset 0-2-johtoon. Ensimmäisellä jaksolla oli paikkoja useampaankin osumaan, mutta enempää maaleja ei ensimmäisen 20-minuuttisen aikana nähty.

Toisen jakson viidennellä minuutilla kotijoukkue Vanpa sai kavennusmahdollisuuden, kun FC Sport-j:n Anni Rintaselle näytettiin punaista korttia. Kotijoukkue pääsi pyörittämään ylivoimalla, mutta vaasalaiset onnistuivatkin yllättämään Vanpan alivoimaisena. Niina Kiviniemi laukoi 0-3-maalin Annika Lemisen syötöstä 26. minuutilla, ja FC Sport-j selvitti myös alivoimansa loppuun asti.

Jakson jälkimmäisellä puoliskolla Team Vanpa nousi takaisin iskuetäisyydelle taistelemaan sarjapisteistä. 31. minuutilla Jasmine Stubbe iski Natalia Kusminin esityöstä kavennuksen, ja pari minuuttia myöhemmin sama kaksikko oli toistamiseen asialla. 2-3-maalin iski Kusmin, ja syöttöpiste merkittiin Stubbelle. Team Vanpa haki tasoitusta loppuun asti, mutta edellisten otteluiden tapaan vastustajan johto piti. Vantaalaisten pistetili jäi vielä avaamatta, kun taas FC Sport-j otti kauden ensimmäisen voittonsa.

Parhaat pelaajat:
Team Vanpa: Natalia Kusmin
FC Sport-j: Pipsa Lahtinen

Linkit:
Kokoonpanot ja tilastot

***

Naisten Futsal-Liiga jatkuu torstaina 25. lokakuuta, jolloin Ilves ja KaDy kohtaavat Tampereella. Tulevana lauantaina pelataan kolme ottelua ja sunnuntaina yksi.