Takaisin
15.9.2019 klo 11.44

MuSan Ulanen: ”Pienestä oli kiinni”

Jaa:

MuSa matkusti lauantaina Myllykoskelle MYPA:n vieraaksi. Mukaan tuomisina ei kuitenkaan irronnut yhtäkään pistettä, kun myllykoskelaiset nousivat vielä rinnalle ja juuri ennen täyttä aikaa teki voittomaalin alivoimaisena.

Voitto oli MYPA:lle kriittisen tärkeä, nyt putoamistaistelu on täysin auki. MuSan kohdalla KTP nousi voitollaan pisteellä ohi, FF Jaroon ero säilyi kahdessa pisteessä pietarsaarelaisten hävitessään oman kamppailun. Näiden kolmen joukkueen välillä tulee olemaan hieno kamppailu kolmannesta sijasta.

Valmentaja Ville Ulasen mukaan peli olisi voinut kääntyä kumminpäin tahansa.

- Tasainen matsi, jossa molemmilla oli tarpeeksi paikkoja voittamiseen. Pienestä oli kiinni. MYPA:lla lopussa tolpan kautta sisään ja meillä puolestaan sen jälkeen tolpasta ulos. Tasainen matsi, jossa molemmilla oli tarpeeksi paikkoja voittamiseen, Ulanen mietiskeli MuSan sivuilla.

- Harmi, ettei saatu tuomisia kotiin. Meillä oli suunnitelma pelaamisesta tänään ja saatiinkin sen kautta useampi tilanne luotua. Maaliin asti suunnitelma ei niissä toiminut. Vielä harjoitellaan lisää ja taistellaan kauden tavoitteen eteen.