Linda Sällströmillä kahden maalin iltapäivä – sumu pilasi suomalaiskohtaamisen Italiassa

Linda Sällströmille kirjattiin tilastoihin kaksi maalia Paris FC:n voittaessa Fleury 91:n 3-2 Ranskan pääsarjan ottelussa lauantaina

Vierasjoukkue Paris FC:n avausmaali syntyi jo 1. minuutilla, kun joukkuekaverin laukaus osui Sällströmin päähän ja painui verkon perukoille. 2-0-johtomaalin Sällström laukoi oikealta laidalta avautuneen komean juoksun päätteeksi tarkalla sijoituksella. Kauden maalimääränsä neljään kasvattanut suomalaishyökkääjä tuli vaihtoon 74. minuutilla 2-0-johtoasemassa. Pariisilaiset päästivät Fleuryn lopussa 2-2-tasatilanteeseen, mutta Gaëtane Thienyn maali lisäajalla toi Paris FC:lle. Ennen joulutaukoa Paris FC kohtaa vielä ensi sunnuntaina paikallisottelussa PSG:n.

AC Milanin Nora Heroumin ja Pink Barin Paula Myllyojan lauantaille suunniteltu kohtaaminen jouduttiin siirtämään myöhempään ajankohtaan sankan sumun vuoksi. Tuija Hyyrynen tuli vaihdosta kentälle jo 13. minuutilla Juventuksen hakiessa 7-1-murskavoiton vierasottelusta sarjajumbo Orobicaa vastaan. Anna Auvinen pelasi Inter Milanon puolustuksessa täydet minuutit sunnuntain 1-4-tappioon päättyneessä vierasottelussa AS Romaa vastaan.

Serie A:ssa pelataan vielä ensi viikonloppuna yksi kierros ennen joulutauon alkamista ja keskiviikkona Italiassa pelataan cupin neljännesvälierät. Bari kohtaa kotonaan AS Roman ja Juventus vieraissa Serie B -seura Fortitudo Mozzecanen. AC Milan ja Inter Milano taistelevat paikallisottelussa paikasta puolivälieriin.

Englannissa Tinja-Riikka Korpela torjui Evertonin maalilla sunnuntain 1-3-vierastappioon päättyneessä ottelussa Manchester Unitedia vastaan. Evertonilla on seuraavaksi vielä keskiviikkona Liigacupin vierasottelu Leicester Cityä vastaan. Ennen joulutaukoa joukkue emännöi vielä sunnuntaina sarjakärki Arsenalia.

Englannin Mestaruussarjassa Juliette Kemppi pelasi täydet minuutit London City Lionessesin hakiessa 2-1-vierasvoiton Blackburn Roversista. Lionesses pelaa keskiviikkona liigacupia Brighton & Hove Albionia vastaan ja Korpelan Evertonin tapaan pelaa vielä ennen joulutaukoa sarjakärkeä vastaan vierasottelussa Aston Villaa vastaan.