Leijona Futsal voitti Jyväskylässä

Leijona Futsal voitti lauantaina KaDyn ja kavensi finaalisarjan tilanteeksi 2-1.

Futsalin Suomen mestaruus oli lauantaina ensimmäistä kertaa katkolla, kun KaDy johti otteluvoitoin 2-0.

Leijona Futsal otti kuitenkin tärkeän vierasvoiton ja finaalisarja jatkuu maanantaina LeiF:n kotikentällä.

Lauantain pelissä Jirka Järvi vei LeiF:n 1-0-johtoon pelin alussa. Jakson lopussa Dusan Miljovic vei LeiF:n vielä 2-0-johtoon.

Toisella jaksolla Jani Korpela kavensi 1-2, mutta Jovan Stankovic iski LeiF:n 3-1-johtoon. Tämän jälkeen Sergei Korsunov kavensi, mutta Milojevicin toinen maali veivät LeiF:n 4-2-johtoon.

Pelin lopussa Jukka Kytölä teki vielä maalin KaDy:lle, joten Leijona Futsal voitti pelin maalein 4-3.

Peliä oli lauantaina seuraamassa 1150 katsojaa.