Takaisin
20.3.2019 klo 11.55

Kasper Hämäläisen pitkä odotus ohi

Jaa:

A-maajoukkueessa 61 ottelua pelannut Kasper Hämäläinen on ollut pitkään sivussa Huuhkajaparvesta.

- Se meneekin niin pitkälle, että joutui itsekin miettimään. Viro-matsi Helsingissä vuoden 2017 marraskuussa, Hämäläinen muistelee Huucastissa.

Hämäläinen, 32, on ollut jatkuvasti päävalmentaja Markku Kanervan kutsuntapapereissa, mutta kerta toisensa jälkeen konkarihyökkääjä on joutunut jättämään maajoukkuekomennukset väliin.

- Paljon on ollut kaiken näköistä. Positiivista ja negatiivista. Toinen lapsi tuli, niin jouduin jättämään jonkun leirin väliin ja loukkaantumista on tullut useampaakin otteeseen tai sitten päässyt juuri mukaan harjoittelemaan. Valmentajia on vaihtunut, jotka ovat halunneet nähdä minua vähän enemmän. Onhan se harmittanut, että ei ole päässyt maajoukkueen mukaan, Hämäläinen toteaa.

Loukkaantumiset ovat vaivanneet Hämäläistä pitkään, mutta nyt mies on pelikunnossa ja valmis auttamaan Suomea alkavissa karsinnoissa.

- Mies on kunnossa ja hyvä preseason vedetty talvitauolla. Treenattiin kovaa ja kroppa pysyi kunnossa. Tuntuu hyvältä, mutta matseja kaipaisi vähän enemmän. Välillä on tullut minuutteja, mutta tietty ottelurytmi olisi kiva olla. Virkeänä ja tuoreilla jaloilla ainakin mukana, Hämäläinen toteaa.

Huuhkajat kohtaa Italian Udinessa lauantaina klo 21.45 Suomen aikaa. Ottelu näkyy suorana Viafreeltä.

Tuorein Huucast on kuunneltavissa Suplassa>>