Interille tärkeä voitto

FC Inter otti E-lohkon voittotaistelussa tärkeän voiton hakiessaan pisteet Ahvenanmaalta sunnuntain ainoassa miesten Suomen Cupin ottelussa.

Inter aloitti ottelun hurjasti, kun jo 24. minuutin jälkeen tulostaululla olivat lukemat 0-3 vierailijoille. Benjamin Källman osui kahdesti ja Timo Furuholm kertaalleen. IFK Mariehamn sai kavennusmaalin reilun puolen tunnin kohdalla, kun Simon Silverholt onnistui maalinteossa. Toisella puoliajalla molemmat onnistuivat vielä kertaalleen, kun Tero Mäntylä vei Interin kolmen maalin johtoon ennen kuin Julio Cesar Fernandes kavensi. Pisteet Interille siis 4-1 (3-1)-voitolla.

Voitolla Inter nousi E-lohkon kärkeen tasapistein IFK Mariehamnin kanssa. Interillä on kaksi peliä jäljellä ja IFK:lla yksi.

Suomen Cup jatkuu lauantaina 24.2. kuudella ottelulla.

ISTV esittää Suomen Cupin lohkovaiheen otteluita suorana Ruudussa. Otteluita pääset näkemään tilaamalla Ruutu +:n täältä >>