Takaisin
6.11.2018 klo 20.47

HUU-TV: U17-tytöt valmiita MM-kisahaasteeseen

Jaa:

Katso video

U17-tytöt matkaavat keskiviikkona loppuiltapäivästä Uruguayhin. MM-lopputurnaus alkaa tiistaina 13. marraskuuta.

Suomen joukkue piti tiistaina lehdistötilaisuuden päävalmentaja Marko Salorannan johdolla. Paikalla olivat pelaajat Emma Immonen, Dana Leskinen, Alisa Hokkanen ja Annika Huhta.

 

- Valmistautuminen on mennyt todella hyvin. Pelaajat ovat terveitä ja seurat ovat olleet erittäin myötämielisiä valmistautumiseemme. Harjoittelemme vielä keskiviikkona Vantalla ja sieltä sitten kohti lähdemme lentokenttää, Saloranta totesi.

 

Pelaajisto oli valmentajan kanssa samoilla linjoilla ja tunnelma joukkueessa on odottava.

 

- Joukkueemme WhatsApp-ryhmäämme tulee viestejä vähän väliä. Valmistautumisemme on mennyt hyvin. Sarjat on saatu päätökseen ja olemme treenanneet fiksusti ennen kisoja. Olemme varmasti valmiita pelaamaan, Immonen vakuutti.

 

Suomi voitti lokakuussa kisojen kenraalimaaottelussaan EM-hopeamitalisti Saksan 3-2-lukemin vieraskentällä.

 

- Saksan matka oli meille todella hyvää valmistautumista. Olemme tehneet kaikkemme, että olemme valmiita Uruguayhin, Hokkanen kertoi. 

 

- On ollut tietysti jokaisen omalla vastuulla, että henkilökohtainen valmistautuminen menee täydellisesti. Olemme saaneet paljon ohjeita. Uskon, että kaikilla on selkeä punainen lanka, mitä on noudatettu. Kaikki ovat täydessä tikissä, Huhta kommentoi.

 

Suomi avaa kisat 13.11. Uutta-Seelantia vastaan. Ghana kohdataan 16.11.  ja emäntämaa Uruguay 20.11. Yle näyttää Suomen ottelut sekä 1.12. pelattavan finaalin suorina lähetyksinä.

 

Suomen kisajoukkueen löydät täältä.

 

Käy katsomassa tunnelmia lehdistötilaisuudesta artikkelikuvan kautta.