Honka ja KuPS varmistivat jatkopaikan

Naisten Suomen Cupissa pelattiin sunnuntaina kaksi ottelua ja FC Honka sekä KuPS lunastivat paikan jatkopeleihin.

KuPS voitti vieraskentällä ONS:n 4-1 (2-1). Gentjana Rochi vei rangaistuspotkun jälkitilanteesta KuPS:n johtoon 24. minuutilla, mutta ONS tasoitti kahdeksan minuuttia myöhemmin Emilia Putilan osumalla. Rochi osui kuitenkin vielä ennen taukoa vieden kuopiolaiset taukojohtoon. Toisella puoliajalla KuPS:lta onnistuivat vielä Jannica Lintunen ja Anna-Stina Simonen.

Voitto tarkoitti sitä, että KuPS ja IK Myran ovat jo varmistaneet jatkopaikan lohkosta, sillä ONS hävisi molemmat ottelunsa. Näin KuPS ja IK Myran ratkaisevat keskenään lohkon voiton.

Lohkossa 3 FC Honka varmisti jatkopaikan voittamalla TPS:n niukasti 1-0 (0-0). Ottelun ainoan maalin teki Jasmin Leppioja 59. minuutilla.

Honka keräsi lohkovaiheessa neljä pistettä ja varmisti näin paikan jatkossa. Åland United saattaa vielä kiilata lohkovoittoon, kun se kohtaa vielä TPS:n. Toisaalta voitolla TPS etenee lohkosta jatkoon.