HJK välieriin - JyPK lohkovoittoon

Naisten Suomen Cupissa pelattiin lauantaina ensimmäinen puolivälieräottelu ja samalla saatiin myös viimeinen lohko päätökseen.

D-lohkossa JyPK otti ykköspaikan voitettuaan kotonaan ONS:n selvästi 5-1 (2-0). Lavdije Begolli teki hattutempun ja muista JyPK-maaleista vastasivat Kia Voutilainen ja Henna-Riikka Honkanen. ONS:n ainokainen merkittiin Aada Törröselle.

HJK eteni välieriin jännittävien vaiheiden jälkeen kaatamalla puolivälierässä PK-35 Vantaan jatko-ottelun jälkeen 3-2 (2-2, 1-2). Hanna Ruohomaa vei HJK:n johtoon 21. minuutilla, mutta Gentjana Rochi tasoitti viisi minuuttia myöhemmin ja Roosa Bröijer teki vantaalaisten johtomaalin viisi minuuttia ennen taukoa. Jutta Rantala toi HJK:n tasoihin toisen puoliajan alussa eikä varsinaisella peliajalla nähty enempää maaleja. HJK:n sankarittareksi nousi Rantala, joka viimeisteli voittomaaliksi jääneen osuman 102. minuutilla. Näin HJK eteni ensimmäisenä joukkueena välieriin.