HJK askeleen lähempänä mestaruutta

HJK ei pystynyt vielä lauantaina varmistamaan mestaruuttaan, vaikka se voitti omassa ottelussaan TiPS:n selvästi. FC Honka sen sijaan varmisti vähintään hopeamitalin. Säilymistaistelussa ONS paranteli asemiaan.

HJK haki pisteet TiPS:n vieraana selvällä 6-0-voitolla. Emmaliina Tulkki ja Jutta Rantala onnistuivat kahdesti ja HJK:n muista osumista vastasivat Linda Ruutu ja Ashley Riefner.

FC Honka nappasi 1-0-voiton Milla Punsarin ensimmäisen minuutin maalilla. Voitolla Honka kasvatti eron TiPS:aan 11 pisteeseen ja varmisti näin vähintään hopeamitali, kun kolme kierrosta on jäljellä.

Åland Unitedin vahva meno jatkui ja se harppasi kolmanneksi voittamalla KuPS:n vieraskentällä 4-0 (3-0). Åland United aloitti ottelun vahvasti, kun Emelie Johansson, Rosa Maria Herrero Ossorio ja Erin Yenney veivät vieraat kolmen maalin taukojohtoon. Reilu vartti ennen loppua Herreros Ossorio sinetöi voittonumerot.

Alemmassa loppusarjassa TPS varmisti sarjapaikkansa voittamalla kotonaan IK Myranin 2-0. Tiia Hirvonen vei turkulaiset johtoon ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla ja toisen puoliajan alussa Saija Östlund tekaisi TPS:n toisen. Voitolla TPS repäisi 13 pisteen eron IK Myraniin ja varmisti näin sarjapaikkansa ensi kaudeksi. ONS otti tärkeän pisteen pelatessaan 1-1-tasapelin Ilvestä vastaan. Marie Levasseur teki ottelun avausmaalin ensimmäisen puoliajan lopulla, mutta toisella jaksolla Roosa Tuominen onnistui tasoittamaan pelin. ONS otti pisteen etumatkan IK Myraniin ja piti kolmen pisteen eron Ilvekseen.