Haka tarrasi kiinni jatkopaikkaan – B-lohko saatiin päätökseen

Miesten Suomen Cupin Ykkösen karsinnassa käytiin lauantaina neljä ottelua ja samalla B-lohko saatiin päätökseen. Voittoihin ylsivät FC Haka,

Haka tarrasi kiinni jatkopaikkaan hakemalla Pietarsaaresta 3-0 (1-0)-voiton. Samuel Chidi vei koskilaiset johtoon ensimmäisellä puoliajalla ja Antto Hilska sinetöi Hakan voiton kahdella loppuhetken maalilla. Hakan urakkaa helpotti Jaron Emil Öhbergin ulosajo reilun tunnin kohdalla.

Toisessa A-lohkon ottelussa AC Oulu piti jatkohaaveensa elossa pelaten maalittoman tasapelin MYPA:n kanssa. MuSa ja Haka johtavat lohkoa seitsemällä pisteellä ja AC Oululla on kasassa neljä pistettä ja oululaisilla on vielä yksi ottelu jäljellä.

B-lohkossa TPV ja FC KTP varmistivat jatkopaikat pelaamalla 1-1 (1-1)-tasapelin. Mauno Siren vastasi TPV:n maalista ja Kalle Multanen onnistui KTP:ltä. Lohkon toisessa ottelussa AC Kajaani voitti EIF:n 2-1 (0-0). Brite Andoh vei AC Kajaanin johtoon, mutta Akseli Ollila tasoitti pari minuuttia ennen loppua. Kajaanilaisten sankariksi nousi Didis Lutumba-Pitah, joka teki voittomaalin lisäajalla.