Haka ratkaisi erikoistilanteista

TPV piti Hakaa tiukoilla Suomen Cupin ottelussa Tampereen Pyynikillä, mutta koskilaiset selvittivät tiensä kahdeksan parhaan joukkoon 3-1 (2-1) -voitolla.

"Jatkopaikka tärkein"

Haka ratkaisi pelin erikoistilanteista. Ensimmäisen maalin laukoi vapaapotkusta vasemmalla jalallaan Juha Pirinen, kun ottelua oli käyty 32. minuuttia.

TPV tuli tasoihin käytännössä seuraavasta hyökkäyksestä. Ex-Haka Mohamed Koroma laukoi etukulmasta tarkan laukauksen ristikon kautta verkkoon.

Haka meni uudemman kerran johtoon viisi minuuttia ennen taukovihellystä. Pirinen siirsi pallon vapaapotkusta Tomi Petresculle, joka tykitti pallon tolpan juureen.

Toisen puoliajan ainokainen tuli 50. minuutin kohdalla. Pirinen antoi kulmapotkun ja Jussi Aalto oli päineen paikalla. TPV sai kertaalleen pallon vielä Hakan maalin ylärimaan, mutta enempää osumia ei nähty.

- Jatkopaikka oli tärkein. Peli oli juuri niin vaikea kuin osasimme odottaa, Hakan päävalmentaja Harri Kampman pohti.

Haka maksoi voitosta kovan hinnan. Juuso Salonen tuskin pystyi pelin jälkeen kävelemään kipeän kylkensä vuoksi ja moni muukin pelaaja sai tällejä. Regi Nooitmeerin pelilupa-asia on edelleen jumissa, joten valmennusjohdolla on miettimistä maanantain suhteen. Tuolloin Ykkönen käynnistyy Tehtaan kentällä ottelulla AC Oulua vastaan.

- Kyllä nuo kolhut pistivät miettimään. Vaikea on vielä sanoa kuinka pahoista vammoista on kyse, Kampman harmitteli.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Dema, Juuso Salonen (10. Eetu Muinonen), Marco Matrone, Olekorede Aiyegbusi, Juha Pirinen, Sakari Saarinen, Venance Zézé, Tomi Petrescu, Jussi Aalto (71. Teppo Syrjänen), Lasse Linjala (53. Topi Järvi).