Takaisin
10.2.2019 klo 00.47

Futsal-Liigan tuplaviikonlopun sunnuntain viidessä ottelussa on panoksia ja jännitettävää

Jaa:

Futsal-Liigassa pelataan sunnuntaina tuplaviikonlopun jälkimmäiset viisi ottelua. Lauantain kierroksen jälkeen runkosarjan voitto on yhä varmistumatta ja monet sijoitukset voivat muuttua sunnuntain tulosten kautta.

Otteluennakot
su 10.2.2019

Kaikki ottelut lähetetään suorana lähetyksenä Futsal-Liiga-TV:ssä.

Sarjataulukko ja otteluohjelma

su 10.2.14:00
Urheilutalo, Oulu
Tervarit - PP-70

Tervarit ja PP-70 onnistuivat molemmat lauantaina. Tervareilla on kolme pistettä kirittävää toiseksi viimeisen paikalla olevaan FC Kemiin. PP-70 haluaa todellakin sijoituksekseen jotain muuta kuin 9. sijan ja jahtaa Mad Maxia kiinni. Marcos Silvan paluu Tervareiden rosteriin lauantain perusteella vahvistaa Tervareita. Tämä on todellakin mielenkiintoinen ottelupari molempien joukkueiden osoittaessa nousevaa trendiä tällä hetkellä. PP-70 viimeistely onnistui kahdeksan kertaa Haaparannalla, joten maalihanojen toivottaneen olevan auki myös Oulun sunnuntai-iltapäivässä.


Juho Keskinen on Tervarien pelin kulmakivi. (Kuva: Tervarien facebook-sivut)

Aiemmat kohtaamiset tällä kaudella:
11.11.2018 PP-70 - Tervarit ja. 4-1, 1-1 (0-1)

Tervarien ennakko
PP-70:n tuplaennakko

su 10.2.16:00
Sievi, Monitoimihalli
Sievi FS - KaDy

KaDy tarvitsee vielä yhden pisteen runkosarjan voiton varmistamiseksi. Aiempi kohtaaminen Sievin kanssa Jyväskylässä vei joukkueet aina rankkarikisaan asti, jossa Sievi FS oli parempi. Sievillä on allaan ärsyttävän selkeänumeroinen tappio GFT:lle ja KaDy väänsi tasainen ottelun Ilveksen kanssa. Sievi peluutti lauantaina kahta maalivahtiaan Marko Pirilää ja Miika Toivolaa. KaDyn peli on rullannut hyvin monin tavoin ja lisänä Juha-Matti Savolainen pelaa äärimmäisen vahvaa maalivahtipeliä ja poimi useita vaarallisia Ilveksen laukauksia hienosti venyen. Onko maalivahtipeli yksi ratkaiseva tekijä huomennakin? Näiden joukkueiden kohtaamisessa on aina latausta.

Aiemmat kohtaamiset tällä kaudella:
11.11.2018 KaDy - Sievi FS 2-3 (vm. 0-1) ja. 2-2, 2-2 (0-1)


Sergei Korsunov ja Newton Jr. juhlivat. (Kuva: Hannu Vartiainen.)

KaDyn tuplaennakko 
Sievin tuplaennakko

su 10.2.16:00
Tervahalli, Kemi
FC Kemi - Mad Max

FC Kemi kompasteli PP-70:ä vastaan lauantaina ja saa nyt mahdollisuuden parempaan esitykseen Mad Maxien tullessa kylään. Alejandro Peris Moran luotsaamien Mad Maxien on ollut hieman haasteellista rouhia voittoja viime aikoina. Justus Kunnas on ollut hyvässä maalivireessä koko kauden, mutta joukkueena on omissa soinut liikaa kauden aikana. Tässä on Mad Maxien petrattava. Viimeksi ei viisi tehtyä riittänyt kotona, kun JoSePa niittasi seitsemän. Kemille pisteet ovat todella tärkeitä ja päävalmentaja Markku Kalermon on suitsittava Keijo Huusko, Antonio Jesús Ruiz García, loukkaantumistauolta palannut Henri Louste ja nuoret pelaajat pari naksausta kovempaan menoon Mad Maxeja vastaan.


Justus Kunnas pelaa huikeaa kautta. (Kuva: Calahan.kuvat.fi)

Aiemmat kohtaamiset tällä kaudella:
11.11.2018 Mad Max - FC Kemi 7-3 (3-1)

su 10.2. 16:00
Kauppi Sports Center, Tampere
Ilves FS - SoVo

Sarjaviitonen Someron Voima matkustaa sunnuntaina Tampereelle kuudentena olevan Ilves FS:n vieraaksi, joten panoksena on kotietu pudotuspeleihin. Molemmilla joukkueilla on tasaisessa kärkikastissa edelleen mahdollisuudet runkosarjan kakkossijaan. Maaliruisku ja maalipörssiä johtava Gezim Voca teki edellisen päivän ottelussa 4 maalia. Ilves osoitti hyvää kuntokäyrää KaDya vastaan. SoVon on saatava kaikki pelin osa-alueet toimimaan haastaakseen Ilveksen, jonka riskit minimoiva kontrolloitu pelitapa voi jäädyttää vastustajan maalinteon tehokkaasti. Syksyn ottelu Somerolla meni selkeästi SoVon nimiin.

Aiemmat ottelut tällä kaudella:
11.11.2018 SoVo - Ilves FS 7-3 (3-2)


Gezim Vocan laukaus on Suomessa vertaansa vailla. (Kuva: Christoffer Enckelman)

Ilveksen tuplaennakko

su 10.2. 17:00
Joutsa liikuntahalli
JoSePa - GFT

GFT osoitti vahvaa peliä Sievissä lauantaina. JoSePan liigadebyyttikausi on sujunut varsin mallikkaasti ja kiinnitys playoffeihin on tämän hetkisen 7. sijan kautta olemassa. Kotiyleisön vankkumaton tuki koko punaiselle joukkueelle on ollut valtava lisä kotipelien hurmokseen. Kärkipään joukkueitakin kaatanut keskisuomalaisjoukkue on aina yllätysvalmis. Tehokaksikko Markus Rautiaisen ja Jari Kotimäen lisäksi joukkueesta löytyy leveyttä. GFT on ollut vahva läpi kauden. Panu Aution espoolaisporukka pääsi Sievissä hyvin maalien makuun ja pyrkii jatkamaan tätä Joutsassa.

GFT:n tuplaennakko


JoSePa:n Jari Kotimäki tuulettaa maalia. (Kuva: Riku Kuurne)

Aiemmat ottelut tällä kaudella:
11.11.2018 GFT - JoSePa 4-1 (3-1)

* * *

Miesten Futsal-Liigan uutisoinnin vastaava toimittaja: Samu Kytölä

Palaute: samu.kytola(ät)futsal.fi; p. 041 4378041