Futsal-Liiga: Riemu palaa liigaan!

Liikunnan Riemu nousee takaisin Futsal-Liigaan! Riemu katkaisi karsintasarjan keskiviikkoiltana otteluvoitoin 2-0.

Jyväskylä, monitoimitalo, ke 20.3.2019

Riemu – PJK 61 (2–1)

Maalit:

Riemu: Markus Riikilä, Olli Pöyliö, Kasperi Halme, Jonne Forsström 2, Olli Annala

PJK: Valtteri Similä

Riemu katkaisi karsintasarjan suoraan kahdessa ottelussa ja derbyt palaavat Jyväskylään.

Toisessa karsintaottelussa Riemu pääsi johtoon Markus Riikilän maalilla ajassa 12:24. PJK kuitenkin tuli nopeasti tasoihin vain 37 sekuntia myöhemmin Valtteri Similän osumalla.  Olli Pöyliö pääsi ensimmäisellä puoliskolla viemään isännät uudestaan johtoon. Puoliajalle mentiin 2-1 -lukemissa. Ajassa 24:20 Riemun kapteeni Kasperi Halme tukevoitti johdon 3-0 -lukemiin. Kotiyleisö kannusti Riemua erittäin hyvällä volyymillä.  Neljännen maalin tykitti vasurillaan vasempaan yläkulmaan Jonne Forsström. Hurmos oli jo sitä luokkaa, että erotuomari Aapajärvi rauhoitti yleisön ja pelaajien juhlintaa. PJK sai muutamia hyökkäyksiä, mutta Riemu puolusti hyvin tai Eino-Elmeri Muhonen Riemun maalilla venyi torjuntoihin.

PJK lähti pyörittämään reikäpaitapeliä, kun peliaikaa oli noin seitsemän minuuttia jäljellä. Kovin vaarallisia tilanteita ei syntynyt. Jonne Forsström pääsi pistämään Riemun viidennen tyhjiin. Tämän jälkeen PJK:lla oli suuria vaikeuksia saada pallonhallintaa käyntiin. 5-1 tilanteessa Riemu otti maalille todennäköisesti viimeisen (ainakin selostuksen mukaan) Riemun edustusjoukkueen ottelunsa pelanneen maalivahti Jori Lagerblomin, joka pääsi juhlimaan heti kuudetta Riemun maalia. Enempää osumia ei nähty ja jyväskyläläisjuhlat pääsivät käynnistymään selvillä 6-1 -lukemilla.