Futsal-Liiga: KaDy voitokas Tesomalla, Newtonilla neljän maalin ilta

Futsal-Liigan joukkueista suurin osa oli viikonloppuna tauolla. Vain 2. ottelukierroksen rästiottelu PP-70:n ja sarjakärki KaDy:n välillä pelattiin sunnuntaina Tesomalla. Ennakkosuosikki KaDy vei ottelun maalein 1–4 brasilialaisen Newton de Souza Queiroz Juniorin osuttua neljästi. Sarja jatkuu lähes täydellä sarjakierroksella 24.–25.11.

KaDy: Newton de Souza Queiroz Jr 4

Sarjakärki KaDy ei antanut PP-70:n yllättää itseään Tesomalla. Avaustahdin vierasvoitolle iski brassi Newton de Souza Queiroz Jr jo 2. minuutilla; sama mies tuplasi Dynamon johdon 5. minuutilla ja laukoi lisäksi pallon useita kertoja tolppiin KaDy:n hyökkäysten päätteeksi. Ottelu eteni pitkään ilman lisämaaleja, kunnes vahva pivot-pelaaja Matias Hovi nostatti kotiyleisön toiveita kavennuksellaan 29. minuutilla. Lopussa Newton osui vielä kahdesti hyvinpelatuista erikoistilanteista sinetöiden ottelun lopputulokseksi 1–4.

PP-70:ssa useita vuosia pelannut Joona Valkama esiintyi KaDy-paidassa entistä seuraansa vastaan; toisessa leirissä KaDy:n entinen maalivahti Henri Hytönen luotsasi päävalmentajana PP:tä entistä seuraansa vastaan. KaDy jatkaa sarjakärjessä, PP-70 playoff-viivan alapuolella yhdeksäntenä.