Takaisin
9.8.2019 klo 17.19

Futsal-Liiga: FC Kemiin kaksi huippuvahvistusta

Jaa:

Ⓒ FC Kemin kotisivut

Futsal-Liigassa FC Kemi on tehnyt suuria satsauksia. Uusimpana vahvistuksena seura uutisoi Kolumbian liigamestari Enderson “Super Duty” Suárezin siirrosta Peräpohjolaan. Myös Serbian ex-maajoukkuepelaaja Boris Čizmar tulee Kemiin pelaaja-valmentajaksi.

Futsal-Liigassa FC Kemi on tehnyt suuria satsauksia. Uusimpana vahvistuksena seura uutisoi tänään perjantaina Kolumbian liigamestari Enderson “Super Duty” Suárezin siirrosta Peräpohjolaan.

FC Kemin tiedotteen mukaan venezuelalainen Suárez, 26, on voittanut Kolumbian pääsarjan maalipörssin kahdesti ja liigamestaruuden kerran. Suomeen Suárez siirtyy Paraguayn liigasta. Suárezin sopimus FC Kemin kanssa on kolmivuotinen, vuoteen 2022 asti.


Enderson "Super Duty" Suárez siirtyy FC Kemiin. (Kuva: FC Kemin kotisivut)

Aiemmin tällä viikolla FC Kemi uutisoi Serbian ex-maajoukkuepelaaja Boris Čizmarin, 34, sopimuksesta. Kokenut serbi tulee edustusjoukkueen pelaaja-valmentajaksi täydentäen pitkäaikaista valmentajakaksikkoa Markku Kalermo Kalle Huusko. Čizmar on pelannut Serbian maajoukkueessa futsalin MM-kisoissa ja EM-kisoissa vuonna 2012. Hän on voittanut Serbian mestaruuden ja Serbian cup-mestaruuksia. Myös Čizmarin sopimus Kemiin on pitkä, mallia 2 + 2 vuotta.  

Lisätietoa FC Kemin korkean profiilin hankinnoista saa seuran kotisivuilta.

FC Kemin lisäksi Meri-Lappia Futsal-Liigassa edustaa Tornion Palloveikot, joka nousi kahdessa vuodessa Kakkosesta Ykkösen kautta Liigaan. ToPV on uutisoinut tasaiseen tahtiin avainpelaajiensa jatkosopimuksista. Lisäksi torniolaiset ovat kiinnittäneet Sievi FS:n riveistä maajoukkuepelaajat Jarmo Junnon ja Aleksi Kylmälän.


Aleksi Kylmälä siirtyy Sievi FS:stä Tornioon. (Kuva: ToPV:n facebook-sivut)

Puolustava mestari Kampuksen Dynamo uutisoi tällä viikolla Henri Lousteen (FC Kemi) ja Teemu Lukkarin (Riemu) sopimuksista.

Lähteet:

FC Kemin kotisivut

ToPV:n facebook-sivut

KaDyn kotisivut

* * *

Miesten Futsal-Liigan uutisoinnin vastaava toimittaja: Samu Kytölä
Palaute: samu.kytola(ät)futsal.fi; p. 041 4378041