Futsal-liiga: FC Kemi ja Sovo voittoihin isänpäivän otteluissa

Sunnuntain isänpäivän otteluissa FC Kemi voitti Riemun 7-2 ja Sovo nappasi kauden ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa rökittämällä Mad Maxia luvuin 11-5.

Su 10.11.

klo 16.00
Tervahalli, Kemi
FC Kemi – Riemu 7-2 (3-0)
Maalit:
FC Kemi: Tuukka Pikkarainen, Keijo Huusko 2, Vesa Lilja, Boris Cizmar, Enderson Suarez 2
Riemu: Leevi Kemppainen, Jonne Forsström

Ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt FC Kemi ei pettänyt kotiyleisön odotuksia ja siirtyi ensimmäisen kymmenen minuutin aikana jo 3-0 johtoon. Riemun paikat olivat erässä varsin vähissä eikä lisämaaleja kumpaakaan päähän enää ensimmäisellä puoliskolla nähty.
Toisella puoliskolla FC Kemi jatkoi vahvaa otetaan ja karkasi jo 5-0 johtoon. Riemun Leevi Kemppaisen ja Jonne Forsstömin nopeat kavennusmaalit erän puolivälin jälkeen toivat kuitenkin Riemun mukaan peliin. Reikäpaidasta huolimatta Riemu ei kuitenkaan onnistunut lisämaaleja tekemään ja ottelun lopulla FC Kemi kaunisteli loppulukemiksi 7-2. Kemin tehopelaajina kunnostautuivat Keijo Huusko sekä Enderson Suarez, jotka molemmat iskivät tauluun tehot 2+1.

Voitollaan FC Kemi nousi jo sarjataulukon kolmanneksi, mutta kahden pisteen päässä takana vaanii kolme ottelua vähemmän ja tappioitta kautensa aloittanut ToPV sekä ottelun vähemmän pelannut GFT.

Enderson Suarez 2019
Pistepörssiä johtava Enderson Suarez teki ottelussa tehot 2+1 (Kuva: Eveliina Halttu)

16.00
Someron monitoimitalo
SoVo – Mad Max 11-5 (4-2)
Maalit:
Sovo: Juho Pettersson, Arber Istrefi 4, Valdrin Rashica, Gezim Voca 4, Xhvedet Gela
Mad Max: Yasar Elbeller 2, Mika Jussila, Sovo om., Mikko Matinaro

Somerolla kotijoukkue lähti metsästämään kauden ensimmäistä kolmen pisteen voittoaan. Edellispäivän vierasottelusta huolimatta Sovo aloittikin pelin varsin pirteästi ja siirtyi kuudennella minuutilla jo 3-1 johtoon. Puoliajalle lähdettiin lukemissa 4-2, kun ensin Mika Jussila kavensi kuuden metrin pilkulta tilanteeksi 3-2 ja hetken kuluttua puolestaan Arber Istrefi rankaisi vieraita 10 metrin pilkulta täydentäen samalla hattutemppunsa.

Ottelun toisella puoliskolla Mad Max ei enää kyennyt roikkumaan kotijoukkueen kyydissä, kun SoVo nakutti heti erän alkupuolella neljä lisämaalia. Toisella puoliajalla nähtiin ottelun toinen hattutemppu, kun edelliskauden maali- ja pistepörssin voittaja Gezim Voca viimeisteli peräti neljä osumaa. Max Maxin Yasar Elbeller teki vieraille kaksi maalia.

Sovon paluu evakosta takaisin kotiparketille oli tuloksekas, ja se nousi sarjataulukossa ohi Sievin sekä samalla pois karsijan paikalta.