FC KooTeePee jatkaa Suomen Cupissa

FC KooTeePee selvitti tiensä jatkoon kun se kukisti Suomen Cupin viidennen kierroksen ottelussaan Pallohongan Espoosta niukasti 2-1, puoliajan ollessa 1-0 kotijoukkueelle.

KooTeePee ratkaisi lopussa

Kotijoukkue sai otteluun unelma-alun kun peliväline noukittiin vierailijoiden maalista, kun pelikello näytti ensimmäistä minuuttia. Maalin viimeisteli hyvän ottelun keskialueella pelannut Marko Tyyskä.

KooTeePee jatkoi ottelun dominointia ja huolellisemmalla viimeistellyllä ottelu olisi ratkennut jo ensimmäisen vartin jälkeen mutta palloa ei saatu hyvistäkään tilanteista maaliin. Taukoa vietettiin kotijoukkueen 1-0 johdossa.

Toisella jaksolla kotijoukkue hieman passivoitui ja Kakkosessa tulevalla kaudella pelaava Pallohonka pääsi mukaan otteluun, tasoittaen ottelun kun pelikello näytti 81.minuuttia. Maalin puski kulman jälkitilanteesta Aristote Mboma.

Ottelu näytti menevän jo jatkoajalle kun KooTeePee sai kulman. Sitä asettui antamaan Valeri Minkenen. Tarkka keskitys etutolpalle josta Henri Järviniemi puski pallon maaliin ja KooTeePeen seuraavalle kierrokselle jossa vastaan asettuu Pallohongan isoveli, FC Honka.