Takaisin
15.1.2020 klo 10.53

EIF:n harjoituksissa useita testipelaajia

Jaa:

EIF:n harjoituksissa on ollut mukana testipelaajia. Joukkueen uusi manageri Björn Olander on ollut tyytyväinen näkemäänsä, muttei vielä vihjaa uusilla vahvistuksilla tai sopimuksilla.

Olanderin mukaan testiporukassa on ollut potentiaalisia vahvistuksia.

- Jotkut pelaajat lähtevät varmasti. Ne joista olemme kiinnostuneita, jatkamme keskusteluja. Muutaman viikon sisään olemme paljon viisaampia, Olander kertoo EIF:n sivuilla.

EIF:n ensimmäinen try out -viikko on menossa ja pelaajat näyttävät taitojaan. Tällä hetkellä mukana on 10-12 pelaajaa ja viikon päästä try outit jatkuvat.

- Vahva toppari ja pelinrakentaja ovat pääasiassa niitä joita etsimme.

Olander on erittäin tyytyväinen mukana oleviin pelaajiin.

- Harjoituksissa on ollut hyvä vauhti ja monilla on pelityyli ja asenne, jotka sopivat Guillem Santesmasesin systeemiin, Olander kertoo.

Tällä hetkellä mukana on kaksi pelaajaa Norjasta, kaksi Kanadasta (heillä on jo alustavat sopimukset) sekä kaksi pelaajaa Etelä-Afrikasta.

Fortuna Namputu on yksi taitojaan näyttävistä pelaajista. Suomessa syntynyt, mutta kongolaiset juuret omaava Namputu on aiemmin pelannut JäPS:ssa ja Kiffenissä.

- EIF:llä on ollut hyvät harjoitukset ja hyvä tempo ja pelitapa, joka sopii minulle.

EIF:n oma kasvatti William Lindqvist jatkaa joukkueessa myös tulevalla kaudella. Hänen mukaansa kroppa on reagoinut hyvin talvitauon jälkeen ja harjoitukset maistuvat hyvälle.

- Mielestäni meillä on hyvä harjoitusryhmä. Leveämpi ja parempi kuin viime kaudella.

Myös päävalmentaja Guillem Santesmases on ollut tyytyväinen näkemäänsä tähän mennessä.

- Pelaajilla on ollut hyvä asenne ja kaikki ovat antaneet positiivisen kuvan. Se tekee minut iloiseksi, mutten voi vielä eritellä enempää, espanjalaislluotsi miettii.

Viikonloppuna EIF pelaa harjoitusottelun Espoossa.

- Silloin näemme pelaajat tositoimissa. Tähän mennessä kukaan ei ole vielä kristallisoinut, mutta harjoituksetkaan eivät ole olleet sellaisia. Harjoituspelin jälkeen jotkut asiat ehkä selkiytyvät, Olander kertoo.

Lähde: EIF:n kotisivut