AC Oululle iso voitto - KTP:lle Kymenlaakson herruus

Ykkösen 24. kierros saatiin päätökseen lauantaina. AC Oulu, FC KTP, EIF ja FF Jaro ylsivät voittoihin.

AC Oulu sai maalihanansa auki, kun se haki MuSan vieraana 4-0-voiton. David Ramadingaye osui avausjaksolla, jonka jälkeen Loorents Hertsi, Joni Korhonen ja Samuli Leppälä kaunistelivat voittolukemia.

FC KTP vei nimiinsä Kymenlaakson derbyn 3-2 (1-0). Matias Lindfors vei kotkalaiset johtoon heti ensimmäisen puoliajan lopussa, mutta toisen alkuun Jari Hassel ja Jussi-Pekka Rämä nostivat MYPA:n johtoon. Aleksi Pahkasalo kuitenkin iski KTP:lle vielä kaksi maalia ja näin kotkalaiset juhlivat pisteitä.

FF Jaro ratkaisi TPV:tä vastaan heti alussa, kun Axel Vidjeskog ja Darvin Chavez osuivat ensimmäisen kympin aikana. Roope Kostiainen kavensi toisella puoliajalla, mutta Jahir Barraza kuitenkin sinetöi Jaron voiton viimeisellä kympillä.

EIF haki 2-1-voiton Kajaanista. John Fagerström onnistui viemään EIF:n johtoon toisen puoliajan alussa. Topi Järvinen tasoitti 83. minuutilla, mutta Donald Bende viimeisteli voitto-osuman pari minuuttia myöhemmin.

AC Oulu repi eroa putoamistaisteluun ollen nyt kuusi pistettä TPV:tä ja MYPA:a edellä. Jaro ja KTP käyvät tiukkaa taistelua kolmannesta sijasta.