15. kierros alkoi vierasvoitoilla – MuSa ja FF Jaro voittoihin

Ykkösen 15. kierros pyörähti käyntiin torstaina kahden ottelun voimin. Molemmat päättyivät vierasvoittoihin, kun MuSa kaatoi AC Oulun ja FF Jaro haki pisteet Tampereelta.

AC Oulun kauden ensimmäinen kotivoitto odottaa edelleen itseään, vaikka kaikki näytti vielä ottelun alussa hyvältä, kun Juho Mäkelä vei kotijoukkueen 22. minuutilla johtoon. Vaaka kääntyi kuitenkin toisella puoliajalla, kun MuSan Takanori Yokochi onnistui tekemään maalit 58. ja 70. minuuteilla. Näin MuSan pääsi juhlimaan 2-1 (0-1)-vierasvoittoa.

FF Jaro ei antanut TPV:lle mahdollisuuksia, vaan nappasi pisteet 2-0 (2-0)-voitolla. Jaro ratkaisi ottelun jo avauspuoliskolla Jahir Barraza Floresin ja Anthony Olysanyan maaleilla.

FF Jaro ja MuSa jatkavat tasapisteissä kolmantena ja repivät samalla eroa takana olevaan AC Ouluun.

Ykkönen jatkuu lauantaina kahdella ottelulla. TPS ja FC Haka kohtaavat kärkiottelussa ja EIF sekä AC Kajaani mittelevät tärkeistä pisteistä. Kierros päätetään maanantaina, kun taistellaan Kymenlaakson herruudesta FC KTP:n ja MYPA:n paikallisottelussa.