Ohjeita katsojille - Suomen Cup finaali 2018

Miesten Suomen Cupin finaali HJK - FC Inter pelataan Telia 5G Areenalla Helsingissä lauantaina 12.5. klo 15.00. Liput otteluun ennakkoon Ticketmasterista >>

Tule ajoissa

Cupin finaaliin saapuvia katsojia pyydetään saapumaan ajoissa paikalle jonojen välttämiseksi, ja mieluiten julkista liikennettä käyttäen. Portit aukeavat klo 14.00 ja paikalla kannattaa olla viimeistään puoli tuntia ennen ottelun alkua.

Julkinen liikenne Telia 5G Areenalle:

  • Helsingin keskustasta raitiovaunut 4 ja 10 ja Elielinaukiolta lähtevät bussit 38, 40, 43 sekä seutubussit Espoon ja Vantaan suuntaan
  • Pasilan asemalta bussit 69, 551 ja 506

Stadionin läheisyydessä on pysäköintipaikkoja hyvin rajatusti. Helsingin jäähallilla on myös tapahtuma, eikä jäähallin parkkipaikka ole käytössä.

Sisäänpääsy

Stadionin sisäänkäynneillä on käytössä lippujen skannaus (elektroninen tarkistus) sisäänoton sujuvuuden helpottamiseksi. Jos sinulla on mobiililippu, muistathan ladata lipun valmiiksi puhelimeesi ennen stadionille saapumista lipuntarkastuksen nopeuttamiseksi.

Porteilla tehdään turvatarkastuksia. Mm. kaikki reput yms. tarkistetaan, joten suosittelemme mahdollisuuksien mukaan kantamusten jättämistä kotiin tarkastusten nopeuttamiseksi. Älä tuo mukanasi pulloja, alkoholia, teräaseita tai muita vaarallisia esineitä. Katsomoon ei voi myöskään tuoda ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita, vain alle 200mm objektiivit ovat sallittuja. Yleisön viihtyvyyden takaamiseksi katsomoon ei valitettavasti voi tuoda sateenvarjoja. Sateen sattuessa kannattaa siis varautua sadevarustein.

palvelut stadionilla

Pääkatsomo – 3 myyntipistettä
-    ravintolan sisämyyntipiste – panimotuotteet, virvokkeet, kahvi, makeiset, sipsit, hot dog, kasvispelmenit, Arnoldsin donitsit, jäätelö
-    juomabaari – panimotuotteet, virvokkeet, kahvi
-    terassin myyntipiste – panimotuotteet, virvokkeet, kahvi, makeiset, sipsit, jäätelö

Eteläpääty – 3 kioskia
-    panimotuotteet, virvokkeet, kahvi, makkaraa, hot dog, burgerit, kasvispelmenit, panimotuotteet, makeiset, sipsit

Itäkatsomo – 3 kioskia
-    panimotuotteet, virvokkeet, kahvi, makeiset, sipsit, hot dog, kasvispelmenit, Arnoldsin donitsit, jäätelö

Pohjoispääty – 2 kioskia ja erillinen olutpiste
-    panimotuotteet, virvokkeet, kahvi, makeiset, sipsit, hot dog, makkara, jäätelö

Kaikissa myyntipisteissä on käytössä lähimaksaminen, jonka käyttäminen nopeuttaa asioimista. Maksuvälineinä käyvät käteisen ja pankkikorttien lisäksi VISA, VISA Debit, VISA Electron ja MasterCard-kortit. Joka katsomossa on myyntipisteitä avoinna myös pelin päättyessä.

Bolliksen baarissa (sisäänkäynti Urheilukadulta Veikkausliigan oven vierestä) voi nauttia urheilujuomia ennen ottelua ja ottelun jälkeen. Baari aukeaa tunti ennen ottelun alkua.

Tupakointi

Telia 5G Areena on savuton paikka ja näin ollen tupakointi stadionilla on kielletty niin katsomossa kuin katsomoiden taustatiloissa.

Tervetuloa finaaliin ja nähdään Telia 5G Areenalla!