Ohjeita joukkueille

Tässä ohjeita kaudella 2018-19 futsaliin osallistuville joukkueille ja joukkueiden seuroille.

Yhteystiedot
Varmista että joukkueella on Taso –järjestelmässä vähintään yksi yhteyshenkilö  jolla on ajan tasalla oleva puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

SM -lopputurnaukset
SM -lopputurnausjärjestelyt täältä >>

Uudenmaan piirin hallinnoimissa sarjoissa ottelupöytäkirjat ja tulospalvelu Tasossa
Piirin sarjojen ottelupöytäkirja- ja tulospalvelujärjestelmää ylläpidetään Taso- järjestelmässä, josta löytyvät myös erotuomariasettelut. Joukkueen vastuulla on pelaajaluettelon ylläpitäminen, ottelupöytäkirjan esitäyttö. Erotuomari hyväksyy pöytäkirjan 24 tunnin sisällä ottelusta.

Uudenmaan piirin hallinnoimia sarjoja ovat: Aikuiset (ei M Kakkonen) ja kaikki tyttöjen sarjat.
Helsingin piirin hallinnoimia sarjoja ovat: Miehet Kakkonen ja kaikki poikien sarjat. Helsingin piirin hallinnoimissa sarjoissa noudatetaan Helsingin piirin ohjeita >>

Säännöt ja erillismääräykset
Piirin sarjoissa noudatetaan yleisesti SPL:n sääntöja ja määräyksiä, lisäksi käytössä on piirin omia ohjeita ja täsmennyksiä:
piirin erillismääräykset >>
futsalsääntöjen yhteenveto ja linkki futsalsääntöihin >>
ohjeet toimitsijalle >>

Pelipassi, edustusoikeus ja poikkeusluvat
Piirisarjoihin osallistuvalla pelaajalla tulee olla voimassa oleva ja sarjaan oikeuttava pelipassi >>
poikkeusluvat >> futsaliin anotaan kausi kerrallaan, ikäluokan ylimmälle tasolle ei lupia myönnetä. Kesän poikkeusluvat eivät ole voimassa futsalissa!
- futsalissa pelaaja voi edustaa eri seuraa kuin kesän jalkapallossa. Piirin sarjoissa edustusoikeuden muutoksen voi tehdä 31.1.2019 mennessä

Harrastesarjojen erillismääräykset
Lue lisää harrastesarjoihin liittyvistä ohjeista täältä. Sivulta löytyvät mm. edustus- ja pelioikeuteen liittyvät ohjeet, linkit sarjoihin liittyviin sääntöihin ja ohjeisiin sekä linkit erotuomari- ja hallimaksuihin. 

Maksut
Salimaksut >> ja erotuomaripalkkiot >> laskutetaan kaksi kertaa kauden aikana.

Lisätietoja
Tommi Lingman >>